Ginkgo Biloba, secretul tineretii fara batranete

Ginkgo Biloba este unul dintre cei mai vechi arbori de pe Pamant. Creste mai ales in China si Japonia, fiind numit si „arborele templier japonez” sau „caisa argintie”. Frunzele lui se folosesc in scop terapeutic de secole datorita multiplelor beneficii pe care le au asupra sanatatii. Ginkgo Biloba previne imbatranirea prematura, sprijina functiile cognitive, memoria si imbunatateste circulatia sangvina.

shutterstock_146846084Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare

Ginkgo Biloba contribuie la o mai buna circulatie a sangelui la nivel cerebral – astfel, celulele sistemului nervos sunt oxigenate, capacitatea de concentrare creste si memoria este imbunatatita.

In plus, mareste capacitatea de reactie la stimulii din mediul extern si iti da energia necesara sa duci la capat sarcini solicitante. Spre exemplu, Ginkgo Biloba este indicata in perioade stresante pentru elevi si studenti in perioada examenelor sau chiar la locul de munca.

Iti ofera o stare de bine

Ginkgo Biloba actioneaza la nivel hormonal, fiind un ajutor natural in caz de depresie si in controlul emotiilor. Consumul regulat poate contribui la imbunatatirea starii psihice, diminuarea gandurilor negative si cresterea optimismului.

Trateaza afectiunile oculare

Ginkgo Biloba  este indicat in caz de cataracta, glaucom sau alte probleme de vedere.

Previne boala Alzheimer

Frunzele au un continut bogat in antioxidanti ca flavonoide si terpenoide ce stimuleaza activitatea neuronilor si imbunatatesc functiile sistemului nervos. In plus, previne dementa, ateroscleroza si atacul cerebral.

 

Stimuleaza circulatia periferica

Ai mainile si picioarele reci indiferent de anotimp? Ginkgo Biloba stimuleaza circulatia sangvina in extremitatile corpului si inlatura senzatia neplacuta de maini si picioare reci.

Contraindicatii

Din cauza proprietatii de imbunatatire a circulatiei sangvine, nu e indicata administrarea de Ginkgo Biloba in combinatie cu medicamente pentru subtierea sangelui sau antiinflamatoare. Nu consuma semintele sau fructul in stare cruda sau prajite deoarece contin toxine ce pot duce la pierderea cunostintei.

Life Impulse® cu Ginkgo Biloba BIO – Tinerete fara batranete ajuta in caz de de pierderi de memorie, ameteli, zgomote in urechi, dificultati de concentrare si circulatie deficitara. Are efecte benefice asupra osteoporozei, ritmului cardiac, sustine densitatea osoasa si musculatura, in timp ce ajuta la o mai buna functionare a plamanilor.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *