O casa curata pentru un copil sanatos

Daca vrei sa-i pastrezi sanatatea copilului tau, trebuie sa schimbi modul in care faci curatenie in casa. In primul rand, nu trebuie sa folosesti cele mai puternice produse pentru curatenie, care de cele mai multe ori sunt pline de chimicale, ci trebuie sa le alegi pe cele non-toxice, dar eficiente.

Tine-i departe pe cei mici de substantele toxice

Majoritatea produselor de curatenie si ingrijire a casei din comert contin o multime de substante toxice daunatoare organismului. Ele pot cauza probleme respiratorii ca astmul, dereglari hormonale, iritatii ale ochilor, alergii sau dermatite de contact.

Din pacate, exista cazuri in care pe eticheta nu sunt trecute toate ingredientele, producatorii ascunzandu-le pe cele extrem de periculoase pentru sanatatea noastra, dar mai ales a celor mici.

In acest caz, solutia este sa alegi produsele ecologice certificate sau sa iti prepari propriile solutii de curatare acasa, din ingrediente naturale. Afla cum iti poti curata intreaga casa cu lamaie, bicarbonat si otet de mere.

Depoziteaza produsele de curatenie acolo unde cei mici nu au acces, chiar daca e vorba de produse ecologice care nu pun sanatatea in pericol. Exista oricand pericolul ingerarii substantelor de ingrijire a casei.

Alege ECO si uita de alergii sau iritatii

Cum recunosti un produs de curatenie ecologic?

  • nu provoaca alergii
  • este 100% biodegradabil
  • nu contine ingrediente de origine animala sau materii (petro)chimice

Produsele ecologice contin ingrediente naturale care provin din culturi organice si care raspandesc un miros placut si non-toxic. Life Care iti ofera solutia completa pentru o casa curata in stil ECO.

Alege produsele de curatenie si ingrijire a casei BioHAUS® – certificate Ecocert. Sunt testate dermatologic, nu provoaca alergii, sunt concentrate si eficiente, biodegradabile si prietenoase cu pielea. Au un miros placut, de lavanda, musetel sau portocale. Degreseaza, elimina mirosurile neplacute si indeparteaza eficient petele.

Alege ECO, alege sanatatea!

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *