TOP 5 vitamine pentru un ten radiant

Tot ceea ce mananci, de la o salata la ciocolata, se vede pe tenul tau. Grasimile nesanatoase, dulciurile, prajelile si produsele din faina alba inrautatesc aspectul pielii, favorizeaza excesul de sebum, acneea, roseata si aparitia ridurilor. Hraneste-ti tenul cu un cocktail de vitamine care sa il mentina sanatos, tanar si radiant.

Vestea buna e ca iti poti lua vitaminele in primul rand din alimentatie, dar si din produsele cosmetice pe care le folosesti.

Vitamina A (retinol) – fermitate si antirid. Este una dintre cele mai benefice vitamine pentru ten. Este un antioxidant puternic, lupta impotriva imbatranirii premature, combate problemele tenului uscat sau acneic. Hidrateaza in profunzime, stimuleaza regenerarea celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Alimente bogate in vitamina A: spanac, pepene galben, dovleac placintar, morcovi, cartofi dulci, broccoli, mango.

Vitamina C – combate radicalii liberi. Are o multime de beneficii pentru ten: previne aparitia ridurilor, imbunatateste elesticitatea pielii, combate petele maronii cauzate de varsta. In plus, intinereste tenul, il lasa mai luminos si uniform.

Alimente bogate in vitamina C: patrunjel, ardei gras, citrice, aronia, papaya.

Vitamina E – hidratare si protectie solara. Are efect antioxidant puternic si lupta impotriva radicalilor liberi. Este esentiala in rutina zilnica de ingrijire pentru ca protejeaza tenul impotriva razelor ultraviolete, de aceea e bine sa folosesti creme cu vitamina E inainte sa iesi din casa. Previne ridurile, calmeaza zonele rosiatice si hidrateaza tenul uscat.

Alimente bogate in vitamina E: spanac, nuci, avocado.

Vitamina K – impotriva cearcanelor. Este folosita de obicei in combinatie cu retinolul, in produse pentru ingrijirea zonei ochilor. Combate cu succes cearcanele si semnele de oboseala din jurul ochilor.

Alimente bogate in vitamina K: ceapa verde, usturoi, ulei de masline, busuioc.

Vitamina B3 – combate roseata. Reduce aspectul venisoarelor vizibile, fiind esentiala pentru tenul cuperozic. Imbunatateste circulatia si creeaza o bariera de protectie a pielii impotriva radicalilor liberi. Reduce acneea, uscarea tenului, roseata si iritatiile.

Alimente bogate in vitamina B3: ton, mazare, avocado, arahide.

Samburii naturali de struguri sunt o sursa excelenta de antioxidanti pentru organism. Antioxidantii sunt vitaminele si mineralele care ajuta corpul sa lupte natural impotriva radicalilor liberi, care oxideaza celulele. De aceea, OPC Antioxidant, cu extract din samburi de struguri, Life Care® este un supliment alimentar realizat special cu extracte din samburi de struguri, pentru a oferi organismului ingrijirea de care are nevoie.

In plus, extractul de samburi de struguri protejeaza corpul impotriva poluarii, a tutunului si a altor agenți nocivi.

Pe langa sursa naturala de antioxidanti, extractul de samburi de struguri din suplimentul alimentar OPC Antioxidant, cu extract din samburi de struguri, Life Care®  are si efect antiaging. Astfel, vitaminele din samburii de struguri ajuta la mentinerea tineretii si la prevenirea petelor de bătrânețe și a ridurilor.

Ti-a placut articolul? Da-i un share!

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *