Cum creezi o zi de SPA la tine acasa

Stim ca meriti sa fii rasfatata, de aceea iti propunem o zi de relaxare chiar la tine acasa. Bucura-te de toate beneficiile fizice si psihice pe care ti le aduce mersul la SPA. Din cauza stresului cotidian, calitatea vietii poate fi afectata. Invata cum sa iti organizezi propriul spatiu de relaxare, oaza ta de liniste si pace, sa te incarci cu energie pozitiva si sa iei o pauza binemeritata de la agitatia din jur.

Beneficiile SPA-ului si cum le poti obtine la tine acasa

Combate stresul

Unul dintre cei mai mari dusmani ai stilului de viata sanatos, stresul apare foarte usor si dispare foarte greu. Pentru a-l combate, e nevoie de vointa si de schimbarea obiceiurilor zilnice. Nu e de ajuns sa spui: „De azi nu mai sunt stresata!”, ci trebuie sa actionezi pe mai multe planuri. Desigur, vointa si perseverenta se afla pe primul loc. Insa conteaza si putin ajutor extern.

Aromaterapie, masaj si bai relaxante

Aromaterapia este un remediu natural recunoscut pentru eficienta in lupta contra stresului. Uleiurile esentiale, ale caror arome se imprastie in aer si iti induc o stare de bine, sunt solutiile la indemana pentru o viata mai fericita. Cele mai indicate sunt uleiurile de: lavanda, gardenie, tamaie, patchouli, lamaie sau flori de portocal (neroli).

Cu KIT-ul Kräuter® AromaTherapie te vei bucura de efectele deosebite ale naturii pure in spatiul tau personal, pe care il vei crea si aromatiza in functie de nevoile si dorintele tale.
Cu un aspect deosebit, aroma diffuser-ul dotat cu umidificator de camera aromatizeaza spatiul cu uleiul esential preferat pana la 2 ore.

Baile relaxante actioneaza direct asupra starii tale de bine, te ajuta sa te relaxezi si sunt eficiente in lupta contra stresului. Rasfata-te de cateva ori pe saptamana cu o baie ca la SPA – adauga in apa de baie cateva picaturi de ulei esential si vei simti diferenta. Invata cum sa iti pregatesti baia pentru maximul de beneficii – detoxifiere, slabire si stare de bine.

Obtine spuma perfecta cu Sapunul lichid 3 in 1 cu lavanda si plante BIO Kräuter® are un continut ridicat de ulei de lavanda, iar mirosul imbietor relaxeaza simturile, musculatura si sistemul nervos. Lasa pielea fina si catifelata.

Dupa baie, hidrateaza-te cu o lotiune de corp calmanta si emolienta, care sa iti lase pielea fina si catifelata.

Masajul te ajuta sa iti detensionezi muschii si sa te relaxezi. In plus, stimuleaza sistemul limfatic, oxigeneaza celulele, reduce spasmele si crampele, combate migrenele si elibereaza endorfine – hormonii responsabili cu starea de fericire.

Lotiunea antiseptica pentru masaj, cu pin si plante BIO Kräuter® are un efect relaxant pentru brate, picioare si spate. Extractul din plante are un efect stimulator asupra circulatiei sangvine, calmeaza si diminueaza senzatia de oboseala a musculaturii. Produce o senzatie placuta si usor racoritoare.

Elimini toxinele din organism

Baile cu efect detox si stimularea sistemului limfatic prin masaj te ajuta sa elimini cu succes toxinele din organism. Astfel, te vei simti mai usoara, vei scapa de senzatia de balonare, iti vei imbunatati digestia si vei combate retentia de apa din organism.

Pe langa beneficiile aduse sanatatii, procesul de detoxifiere te ajuta sa slabesti sau sa iti mentii greutatea. Daca vrei sa accelerezi procesul de detoxifiere, descopera care sunt modalitatile simple prin care iti ajuti corpul sa elimine toxinele zilnic.

Ten luminos, fara semne de imbatranire prematura

Nu se poate sa petreci o zi de rasfat daca nu iti ingrijesti si tenul. Dupa exfoliere, continua rutina cu demachiere – Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima® – certificat BIO pe baza de aloe vera BIO si ulei de macadamia BIO.

Este o formula extrem de eficienta pentru indepartarea cu usurinta a machiajului si impuritatilor, data de structura dubla a acestuia (ulei si lotiune). Demachiaza, hidrateaza si lumineaza tenul.

Aplica Lotiunea tonica cu Aloe Vera Biotissima® – certificata BIO, care iti revigoreaza tenul si il pregateste pentru ingrijirea ulterioara. Formula 100% BIO imbogatita cu Nectapure si extracte din plante din Alpii Elvetieni revitalizeaza si energizeaza tenul obosit, tern si lipsit de stralucire. Extractul de Aloe Vera imbogatit de Clary-Sage contracareaza efectele poluarii si contribuie la refacerea aspectului tanar si sanatos al tenului.

Masca faciala Biotissima® cu venin de albina contine venin de albine natural ce creste elasticitatea pielii prin impulsionarea productiei naturale de colagen. Ajuta la refacerea celulelor, umple ridurile fine, lumineaza tenul si hidrateaza. Lasa sa actioneze 20-30 minute, apoi curata tenul cu apa calduta.

 

Ultimul pas este hidratarea tenului. Biotissima® Face Serum cu Pentavitin® asigura o hidratare imediata si in profunzime a pielii, generand un rezervor de hidratare pentru ten ce dureaza pana la 72 de ore. Rezultatul final este un ten mai tanar, prin reducerea ridurilor, o piele mai fina, intinerita si nuanata uniform.

Lasa-te inspirata si creeaza-ti ziua perfecta de rasfat chiar la tine acasa!

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *