Impachetari anticelulita facute acasa

Daca te confrunti cu celulita, aspectul de coaja de portocala sau retentia de apa, pe langa o dieta adecvata, miscare fizica si consumul a minim 2 litri de lichide pe zi, trebuie sa actionezi si din exterior.

Impachetarile anticelulitice au efect vizibil in cateva saptamani de la utilizare si te pot ajuta sa obtii o piele neteda, fara depozite de grasime si cu aspect ferm.

Inainte de a-ti face impachetarile, exfoliaza-ti pielea sub dus si realizeaza un masaj cu peria anticelulitica pentru a stimula circulatia sangelui. Ai nevoie de: folie de bucatarie, ingredientele naturale alese de tine si 30 de minute timp liber.

Impachetari cu argila

Ai nevoie de: 4 linguri praf de argila verde, 1 lingura miere, zeama de la 1/2 lime si apa calda (pana se formeaza o pasta).

Argila verde este bogata in minerale si oligoelemente, ca oxizi de fier, magneziu, siliciu, alumina si oxizi alcalini. Are o putere de absorbtie excelenta, eliminand impuritatile de la suprafata pielii, in timp ce ajuta la decongestionarea si remineralizarea tesuturilor.

Pielea ta va fi detoxifiata, exfoliata, ferma si catifelata. Ajuta la remodelarea corporala, la scaderea circumferintei taliei si soldurilor si la imbunatatirea circulatiei.

Impachetari cu zat de cafea

Ai nevoie de: 1 ceasca zat de cafea si putin ulei de migdale sau unt de shea topit.

Cafeina din zatul de cafea impiedica dezvoltarea anormala a adipocitelor, celulele care stocheaza grasimea in organism, diminuand astfel celulita. In plus, imbunatateste vizibil aspectul pielii, care devine hidratata, neteda si fara imperfectiuni.

Impachetari cu alge marine

Ai nevoie de: 2-3 linguri pudra de alge, 2 lingurite miere de albine si putina apa calda, astfel incat sa formezi o pasta.

Algele marine au un continut ridicat de vitamina E, oligoelemente (magneziu, potasiu, siliciu, calciu s.a.) si aminoacizi, care regenereaza pielea si ajuta la remodelarea corporala si in curele de slabire. Cresc elasticitatea pielii, au efect hidratant si antiinflamator.

Alte combinatii anticelulita: praf de scortisoara si ulei de masline, ceai verde si ulei esential de lemongrass, apa calduta si ulei esential de lamaie, otet de mere si ulei de masline.

Aplica pasta obtinuta pe zonele afectate de celulita, apoi infasoara-te in folie de bucatarie. Asteapta 20-30 de minute ca amestecul sa actioneze si indeparteaza excesul la dus.

Clateste-te alternativ cu apa calda si rece, tamponeaza pielea cu un prosop din bumbac si aplica o crema hidratanta sau un gel anticelulitic.

Iata ce iti recomandam:

Gelul anticelulitic cu menta BIO Kräuter® are un efect intens ce ajuta la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele.

Combinatia speciala dintre menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, diminuarea fragilitatii capilare, imbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii.

Gelul se aplica zilnic, dimineata si seara pe zonele cu probleme, masand circular si intens. Este potrivit pentru orice tip de piele. Este recomandat sa se consume minim 2.5 litri de apa pe zi pe durata tratamentului.

Gelul anticelulitic cu menta BIO Kräuter® cu aplicator pe baza de carnitina, cafeina, menta si rozmarin BIO: actioneaza local, incalzeste tesuturile si stimuleaza micro-circulatia, datorita cafeinei si extractului de menta, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala.

Datorita NOULUI design de ambalaj cu bile metalice rotative, beneficiezi de un masaj prin presopunctura care activeaza circulatia sanguina si terminatiile nervoase. Actioneaza in profunzimea pielii si accelereaza efectul gelului.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *