Ai o viata activa? Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand faci sport

Un stil de viata activ trebuie sustinut nu numai printr-o alimentatie corespunzatoare si un plan de antrenament, ci si prin cateva trucuri care sa iti mentina corpul in forma maxima si sa te ajute sa ai energia si forta necesare atunci cand faci sport.

Proteine pentru cresterea si definirea masei musculare

Masa musculara se obtine nu prin excese alimentare, care nu vor face altceva decat sa te ingrase, ci printr-o dieta sanatoasa, variata si atent calculata.

Proteinele sunt principalele responsabile de cresterea in masa musculara, apoi grasimile sanatoase, care iti dau senzatia de satietate pe termen lung si energie. Un rol important au si carbohidratii, care insa nu trebuie consumati in exces.

Vegan – Protein Smoothie Meal Balance® – Energizare este o combinatie UNICA, 100% naturala de proteina de canepa BIO, proteina de orez, cocos si cacao, care amestecata cu banane, avocado sau alte fructe dupa preferinta se tranforma intr-un mic dejun, o gustare sau o cina colorata si delicios de sanatoasa, plina de proteine sanatoase pentru o zi energica.

Gustare sanatoasa inainte si dupa antrenament

Ca sa depui efort fizic, ai nevoie de energie, pe care o obtii in primul rand din alimentatie. Este recomandat sa nu incepi antrenamentul cu stomacul gol, asa cum nu trebuie nici sa stai flamand dupa ce ai terminat exerctiile.

O masa gustoasa si mereu la indemana, bogata in proteine care sa iti dea energie si sa te mentina in forma, sunt batoanele proteice pe care le poti prepara chiar la tine acasa. Descopera AICI ce retete delicioase si simplu de facut ti-am pregatit – cu unt de arahide, cu merioare si cu cocos si ciocolata.

Batoanele Vegane Proteice cu Cappucino sau boabe de cacao Meal Balance® sunt alegerea perfecta pentru o gustare rapida si satioasa inainte si dupa antrenament.

Protejeaza-ti articulatiile si incheieturile

Atunci cand faci activitate fizica (intensa sau nu), iti supui articulatiile unui efort suplimentar. Durerile de genunchi, de umar, de spate sau de sold sunt foarte frecvente printre cei care fac sport. Cele mai multe leziuni sportive apar la oase, muschi, ligamente, tendoane, articulatii si cartilaje.

De aceea, trebuie sa faci neaparat cateva exercitii de stretching inainte de antrenamentul propriu-zis si sa iti mentii articulatiile sanatoase cu ajutorul dietei si suplimentelor alimentare.

Nu uita! Nu iti forta corpul – spre exemplu, daca faci genuflexiuni si ai dureri la nivelul genunchilor, incearca alte activitati care sa nu iti suprasolicite ligamentele. Acorda-ti timp sa te refaci dupa o sesiune de antrenament si nu te suprasolicita.

Life Impulse® ArtroLife pentru articulatii este un produs cu o formula speciala, cu un continut ridicat de pudra de scoici verzi BIO si vitamina C BIO, in combinatie cu vitamina E, seleniu si zinc.

Scoicile verzi sunt un ingredient “minune”, pentru ca ele contin, pe langa minerale, sulfat de glucozamina, adica structuri proteice similare cu cele din corpul uman, ce formeaza chiar substanta structurala a tesutului conjunctiv si a cartilajelor.

Life Impulse® Complex Coral Calciu si Magneziu este un supliment necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si danturii, care contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la metabolismul energetic si la functionarea normala a enzimelor digestive.

Calciul mentine oasele si dintii puternici. Controleaza, de asemenea, functia celulelor nervoase si musculare. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul energetic normal.

Life Impulse® Joint Elixir – creste mobilitatea, reduce durerea articulara contine un amestec de ingrediente, bogate in vitamine, cu rol in mentinerea mobilitatii articulatiilor si reducerea durerilor acestora.

Substantele active pot ajuta la refacerea colagenului de la nivelul cartilajelor. Amestecul de ingrediente principale cu vitamine esentiale pot mentine mobilitatea articulara, pot ameliora durerile reumatice si pot reface tesutul de colagen de la nivelul cartilajelor.

Power ROLL by Puterea Ursului®, cu plante BIO Kräuter® – are o formula concentrata cu peste 11 plante medicinale, printre care se numara menta BIO, eucaliptul BIO, vita de vie BIO, precum si ginseng BIO cu efect de incalzire, ce amelioreaza durerile musculare, contuziile si luxatiile ce pot aparea in urma efortului fizic..

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *