Aloe Vera, detoxifiere cu planta minune

Aloe Vera este recunoscuta de mii de ani pentru proprietatile benefice pe care le are asupra intregului organism. Stim cu totii ca un corp fericit si echilibrat presupune atentie dedicata organismului nostru, atat din interior cat si exterior.

Starea de bine depinde in mare parte de factorii externi care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea zi de zi. Iar unul dintre acesti factori este chiar natura, prietenul cel mai de incredere al omului.

Iar cum la schimbarea fiecarui anotimp este recomandat sa urmam o cura de detoxifiere, ce poate fi mai la indemana decat Aloe Vera?

aloe vera

Aloe Vera – beneficii 

Astfel ajungem la povestea plantei minune, care circula prin lume dintotdeauna, iar asta datorita proprietatilor medicinale deosebite si a multimii de posibilitati in care poate fi folosita.

Aloe Vera este recunoscut datorita efectului terapeutic: detoxifica organismul, mentine sanatatea sistemului digestiv, regleaza sistemul imunitar si respirator.

Prin consumul regulat de aloe vera, pielea devine elastica si catifelata. Compozitia 100% naturala, fara coloranti si arome artificiale este bine tolerata de organism.

Planta de Aloe contine peste 200 de substante active – vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti, fitosteroli si altele.

Are actiune antiinflamatoare, stimuleaza regenerarea tesuturilor, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase, intareste imunitatea si capacitatea organismului de a lupta impotriva factorilor nocivi din mediu.

Consumul regulat de Aloe Vera regleaza tranzitul intestinal, elimina bacteriile si fungii localizate la nivelul tractului digestiv, mentine echilibrul intre bacteriile „bune” si cele „rele”.

Previne dezechilibrele metabolice, acccelereaza trecerea alimentelor prin intestine, ajuta la detoxifierea organismului, mai ales a celei intestinale.

A fost folosita de-a lungul timpului pentru uz intern si extern, in tratarea bolilor de piele, iritatii intestinale, rani deschise si lista continua.

Iti recomandam:

aloe vera

Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO – Detoxifiant, imunoprotector, produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic.

Este o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale – POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta.

De asemenea, si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative.

Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *