Uleiul de argan, aur pentru o piele sanatoasa si hidratata

Uleiul de argan

Uleiul de argan, supranumit „aurul lichid”, este un ingredient bio extras din boabele unui arbust originar din Maroc. Acesti arbusti sunt considerati atat de valorosi, incat, in 1998, padurile de argan au devenit parte a Rezervatiei Biosferei protejate de UNESCO.

Desi marocanii sunt cei care au descoperit, in urma cu mii de ani, aceasta „comoara” pretioasa, astazi, uleiul de argan este folosit in intreaga lume.

Proprietatile lui hranitoare se datoreaza continutului mare de acizi grasi, Omega-3, antioxidanti, acid linoleic si vitaminele A si E. Dotat cu aceste ingrediente redutabile, uleiul de argan se dovedeste extrem de folositor pentru ingrijirea pielii.

Uleiul de argan – beneficii pentru piele

Hidratarea optima

Uleiul de argan se absoarbe repede si, in ciuda denumirii sale, nu lasa in urma lui un aspect uleios. El patrunde rapid in epiderma si reface structura pielii, oferindu-i o senzatie placuta de hidratare si catifelare.

Efect tonic

Tonifierea este un pas important pentru ingrijirea zilnica a tenului. Iar uleiul de argan este perfect pregatit pentru a-i asigura pielii tale o curatare in profunzime. Mai mult, are efect restructurant si regenerant asupra pielii obosite sau celei cu aspect tern.

argan_226353757Actiune anti-aging

Iti doresti ca pielea ta sa straluceasca in fiecare zi si sa-i poti pastra aspectul tanar pentru cat mai mult timp? Bazeaza-te pe uleiul de argan!

Folosit constant, acest ingredient pretios contribuie la diminuarea liniilor fine si a ridurilor de expresie, redandu-i astfel pielii elasiticitatea si vitalitatea.

Uleiul pretios de argan previne imbatranirea precoce cauzata de agresiunile mediului exterior: frig, poluare, radiatii ultraviolete. Este foarte bogat in vitamina E si in steroli care ii confera excelente proprietati antioxidante.

Ingrijirea optima pentru pielea sensibila

Daca te confrunti adesea cu simptome de roseata, eczeme si iritatii si, desi iti ingrijesti zilnic tenul, nu poti scapa de senzatia de uscaciune, arganul poate fi solutia salvatoare pentru tine.

Vitamina E si acizii grasi din componenta sa repara pielea afectata si previn aparitia neplacutelor efecte amintite mai sus.

Tratarea acneei

Te-ai putea gandi ca substantele foarte hranitoare nu fac altceva decat sa accentueze tendinta de ingrasare a tenului. Nu este si cazul uleiului de argan! Folosit dupa curatarea corecta a tenului, acesta restabileste echilibrul pielii si reduce inflamatiile.

Protejarea si regenerarea pielii

Uleiul de argan repara pielea crapata, accelereaza vindecarea sa in urma unor traumatisme, grabeste regenerarea dupa arsurile solare si calmeaza iritatiile.

Ingrijeste-ti pielea in fiecare zi cu produse valoroase!  Iti recomandam:

uleiul de argan

Crema de corp emolienta, cu ulei de argan BIO de la Kräuter®. Produsul are o actiune calmanta, fiind ideala pentru pielea uscata, descuamata si crapata.

In plus, este imbogatita cu ulei de masline, fiind extrem de potrivita pentru pielea uscata si foarte uscata. Ajuta la regenerarea pielii si accelereaza procesul de cicatrizare si calmare a iritatiilor.

Si, cum zilele insorite la plaja sunt deja aici, asigura-te ca alegi cele mai bune produse de protectie solara pentru familia ta.

Gama de protectie solara de la Kräuter® cu ulei de argan previne efectele nocive ale radiatiilor UVA si UVB si ii protejeaza atat pe cei mari, cat si pe cei mici impotriva arsurilor solare.

In plus, emulsiile protectoare mentin pielea hidratata si catifelata, nu contin parabeni sau parafine si previn imbatranirea prematura a pielii.

Ai grija de pielea ta si bucura-te de o vara fantastica alaturi de cei dragi!

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *