Cum ne pastram energia in sezonul rece?

Toamna, scaderea temperaturii, venirea ploilor si scurtarea zilei pot cauza neplacuta astenie. Daca te simti mereu obosita, lipsita de vlaga, iti este greu sa te concentrezi, este posibil sa te afecteze astenia de toamna.

Principala cauza a asteniei de toamna este expunerea redusa la lumina naturala, de care organismul tau are nevoie pentru a-si regla ceasul biologic.

Alte cauze sunt: imunitatea slaba, schimbarea brusca de temperatura sau cantitatea de melatonina crescuta produsa de creier.

Descopera mai multe informatii despre astenia de toamna pe blogul nostru, citind articolul Cum scapi rapid de astenia de toamna.

Solutii naturale pentru zile pline de energie

Smoothie vegan cu proteina de canepa

Smoothie Vegan, Protein, Life Care®

Smoothie Vegan, Proteineste un produs care este compus dintr-un mix 100% natural. Contine un mix de proteina de canepa BIO, proteina de orez, pulbere de cocos, cocos si pulbere de cacao BIO.

Poate fi combinat cu lapte vegetal/ apa si fructe, legume sau verdeturi de sezon, dupa preferinta. Acesta poate inlocui cu succes micul dejun, o gustare sau o cina. Insa poate fi consumat si intre mese, ca gustare sau pur si simplu pentru a-ti da un boost de energie.

Smoothie-ul energizant este bogat in proteine sanatoase pentru o zi productiva. Ingredientul principal este canepa, o sursa importanta de Omega 3 si 6 si alti aminoacizi esentiali. Este usor de digerat, este bogata in proteina, da senzatia de satietate pe termen lung si poate alunga oboseala.

Super Energy, suc natural pentru energizare si revitalizare

Super Energy contine sucuri naturale provenite de la 7 plante si fructe BIO bogate in vitamine si fibre. Este vorba despre: Goji, Mangostan, Noni, Acai, Maqui, Cactus de Nopal si Aloe Vera.

Consumat pe stomacul gol de doua ori pe zi, acest supliment alimentar te ajuta sa incepi ziua cu un plus de energie si pofta de viata. Este potrivit pentru persoanele care isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos, deoarece are 0% colesterol si este vegan.

Ajuta la intarirea imunitatii, fiind o sursa bogata de vitamina C, calciu, potasiu si fier. Acest supliment alimentar lichid poate fi consumat pentru a combate eficient starea de oboseala si stresul.

Maca revitalizeaza organismul

Energy Maca, cu Aschwagandha si Omega 3, Life Care®

Energy Maca, cu Aschwagandha si Omega 3  iti da energie si poate imbunatati starea de spirit.

Radacina de maca – reprezinta o sursa importanta de calciu, fier, vitamina B6, tiamina (B1) si rioflavina. Energizeaza organismul si contribuie la intarirea sistemului imunitar. 

Aschwagandha – este un puternic antioxidant ce stimuleaza imunitatea organismului si contribuie la imbunatatirea performantelor fizice si mentale. 

Produsul beneficiaza de noua tehnologie GreenCaps, o solutie inovatoare pentru incapsularea si etansarea ingredientelor active fara tratament chimic sau termic.

  • Eficienta metabolica maxima
  • Reduce iritatie gastro-intestinala
  • Fara miros si gust neplacut

BESTSELLER! Pachetul Energizare, creat de specialistii Life Care

Pachet Energizare complet pentru 30 de zile

Pachetul Energizare complet pentru 30 de zile este un optimizator metabolic cu actiune de energizare.  Contine produse cu un procent ridicat de vitamine si minerale.

Combinatia de activi din produse urmareste combatarea oboselii si recapatarea tonusului fizic si psihic.

Asigura nutrientii necesari functionarii optime a organismului. Contine suplimente pentru energie, ca:

  • Smoothie Vegan Protein – poate ajuta la buna functionare a metabolismului, sanatatea inimii si imbunatatirea memoriei; contine Omega 3 si 6 si alti aminoacizi esentiali
  • Super Energy, suc BIO de Goji, mangosten, noni – poate ajuta la intarirea imunitatii si reglarea metabolismului; eficient impotriva stresului si a oboselii; reduce nivelul zaharului in sange si contribuie la reglarea colesterolului
  • MagneBeHappy, cu magneziu si vitamina B6 – poate ajuta in mentinerea tonusului fizic si psihic; ajuta la cresterea si dezvoltarea oaselor; mentine ritmul cardiac
  • Antioxidant, cu vitamine si coenzima Q10 – poate ajuta la mentinerea sanatatii inimii si a intregului sistem cardio-vascular; poate ajuta si la cresterea nivelului energetic
  • Magic SuperFood, 37 de nutrienti esentiali – poate asigura necesarul zilnic de energie si vitamine

Descopera AICI toate produsele noastre dedicate cresterii energiei si vitalitatii!

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *