Trucuri pentru un machiaj light, de vara!

Vara este intotdeauna plina de escapade, concedii alaturi de cei dragi, evenimente speciale si alte planuri din care nu lipseste voia buna. Desigur, in aceste momente iti doresti sa arati senzational. Insa, asa cum bine stim, pe timp de vara, machiajul se incapataneaza adesea sa te puna in dificultate. De aceea, iti oferim cateva trucuri care te vor ajuta sa te bucuri de un machiaj natural, perfect adaptat vremii calduroase:

shutterstock_205143454

  1. Incepe intotdeauna cu o baza de machiaj. Acest tip de produs poate juca atat rolul de crema hidratanta, cat si acela de netezire a tenului. El face ca machiajul sa reziste mai mult, astfel incat nu vei mai fi nevoita sa-ti refaci machiajul pe parcursul zilei. În plus, primer-ul ofera tenului un efect matifiant si fresh pentru intreaga zi.
  2. Tine tot timpul in poseta un pachet de servetele. Acestea se vor dovedi extrem de utile, mai ales daca esti nevoita sa petreci timp in afara biroului, in mijlocul zilei, atunci cand temperaturile sunt cel mai ridicate. Cu o simpla tamponare, vei putea indeparta usor transpiratia si uleiul in exces de pe suprafata pielii, obtinand astfel un look reimprospatat.
  3. Aplica moderat produsele bronzante. Vara, o pudra bronzata poate fi un cel mai valoros truc pentru un machiaj feminin si atragator. Bronzul nu numai ca face ca dintii sa para mai albi, ci iti si pune in valoare ochii. Singura conditie este sa folosesti produsul atat cat sa obtii un efect natural, aplicandu-l pe pometi, dar si pe frunte, nas si barbie.
  4. Mai putin inseamna mai mult. Fondul de ten, fardul pentru pleoape si tusul pot fi combinatia castigatoare pentru un machiaj reusit. Din nou, insa, este important sa le folosesti in cantitati reduse – in acest caz, pentru a evita ca produsul aplicat sa modifice aspectul tenului sau sa se stranga pe pleoapa intr-un mod inestetic.
  5. Evita fardurile foarte sidefate in timpul zilei. Lumina puternica din timpul verii functioneaza deja minunat ca un iluminator natural pentru ten.

 „Toate lucrurile bune, toate lucrurile magice se petrec intre lunile iunie si august”, este de parere scriitoare Jenny Han, in romanul sau „Vara in care m-am facut frumoasa”. Si, cum ne aflam in plina vara, acest gand pozitiv ne place teribil!

Articol scris de,

Elena Boeru
Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *