Zeolitul, solutia pentru eliminarea metalelor grele

Zeolitul este un mineral care se formeaza in mod natural in rocile vulcanice sau sedimentare. Se foloseste ca remediu terapeutic, mai ales in curele de detoxifiere, fiind foarte eficient in eliminarea metalelor grele din organism, dar si in industrie – pentru purificarea apei sau a aerului. Zeolitul este un antiviral puternic, combate infectiile, sustine sistemul imunitar si creste nivelul de energie in mod natural.

Poate fi asemanat cu un magnet care atrage chiar si cele mai mici substante toxice sau alegeni din corp si le elimina in siguranta.23375648 - zeolite microporous, aluminosilicate mineral commonly used as commercial adsorbents

Detoxifierea organismului cu zeolit si lupta impotriva metalelor grele

Curele de detoxifiere cu zeolit sunt benefice organismului din mai multe motive. Zeolitul echilibreaza nivelul pH-ului, previne aparitia bolilor si sustine sanatatea pe termen lung, are efect antioxidant, reduce simptomele suparatoare cauzate de alergii, are efecte antitumorale si mentine sanatatea ficatului si a inimii.

Zeolitul are capacitatea de a elimina metalele grele din organism, ca plumbul, mercurul, cadmiul, aluminiul, nichelul si arsenicul. Intoxicatiile cu metale grele sunt foarte grave si pot cauza dezechilibre hormonale, alergii, cancer, probleme de tiroida si boli ale sistemului nervos.

Stilul de viata modern faciliteaza contaminarea cu metale grele, care se poate face pe calea aerului sau apei, dar si prin alimentatie sau daca sunt absorbite de piele.

Zeolitul realizeaza o detoxifiere la nivel celular si sanguin, atrage metalele grele datorita incarcaturii negative, le absoarbe si elimina din organism fara niciun efect secundar. Reduce riscul aparitiei cancerului, aciditatea din organism, ofera energie si vitalitate.

Biochimistul american Linus Pauling a demonstrat ca 90% dintre boli sunt cauzate de substantele toxice in exces. In zilele noastre, este foarte usor sa acumulam toxine in exces in organsim. Ele se gasesc in produsele cosmetice sau de ingrijire personala – deodorante, antipersiprante, vopsele de par.

Pestele si fructele de mare pot contine cantitati mari de mercur. Arsenicul se gaseste in fumul de tigara si in pesticidele cu care se pulverizeaza fructele si legumele. Metalele grele se mai gasesc in combustibil, balsamul de rufe, plombele dentare, vopsele, vaccinuri, plastic sau ustensile de bucatarie.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *