Cum sa arati bine cu putin machiaj

Pune-ti in evidenta frumusetea naturala! Mai ales vara, este indicat sa porti mai putin machiaj pentru ca porii sa nu se infunde si sa duca la aparitia punctelor negre sau a acneei. Cum faci sa ai un look fresh si natural? Trebuie sa ai grija de tenul tau si sa folosesti produse de make-up potrivite. Afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

dreamstime_m_304013221. Hidrateaza-ti tenul

Aplica in fiecare dimineata si seara crema hidratanta, dupa ce te-ai demachiat in prealabil (trebuie sa te demachiezi si dimineata pentru a indeparta excesul de sebum care s-a acumulat in timpul noptii).

Foloseste o crema potrivita nevoilor tenului tau, fara parabeni si care hidrateaza in profunzime. Cremele de zi si de noapte Biotissima® Essential ingrijesc si hidrateaza intens datorita acidului hialuronic si fitocomplexului cu 7 extracte naturale.

2. Ai grija de zona ochilor

Ridurile fine se formeaza mai intai in zona ochilor, de accea trebuie sa o mentii mereu hidratata. Biotissima® Lifting Serum cu Neodermyl® stimuleaza productia de colagen si elastina, are un efect similar injectiei cu colagen, iar rezultatul final este un ten mai tanar, prin reducerea ridurilor, o piele mai fina si intinerita.

shutterstock_1787159093. Foloseste masti pentru ten

Aplica o masca potrivita tenului tau de 1-2 ori pe saptamana. Cel mai bun moment este imediat dupa exfoliere, pentru ca ingredientele hranitoare din masca sa patrunda cat mai adanc in straturile pielii.

Iti poti face propria masca acasa, din: miere si avocado, argila, iaurt si miere, albus de ou batut spuma si zeama de lamaie etc. Incearca Masca faciala Biotissima® cu venin de albina, care creste elasticitatea pielii, reimprospateaza si hidrateaza tenul, umple ridurile fine si stimuleaza productia naturala de colagen.

4. Alege produse de make-up delicate

Fondul de ten, pudra, fardurile de ochi, rujurile… toate iti incarca tenul si nu il lasa sa respire. Este bine ca din cand in cand, mai ales vara, sa folosim mai putin machiaj sau chiar deloc. Daca ai respectat sfaturile de mai sus, inseamna ca ai un ten hidratat si sanatos. Citeste cum scapi de buzele crapate si uscate pentru un look impecabil.

Alege produsele de make-up fara ingrediente daunatoare care pot provoca iritatii sau acnee. Vara, machiajul tau poate consta in aplicarea unui strat de pudra, conturarea ochilor cu mascara si o pata de culoare cu un lipgloss sau un ruj in nuante calde.

5. Ai grija la dieta

O dieta variata si bogata in legume si fructe iti aduce numai beneficii. Pe langa o silueta de invidiat si o imunitate puternica, vei avea un ten sanatos si fara imperfectiuni. Nu uita sa bei minim 1,5 L de apa de zi. Iti dam un pont pentru o piele luminoasa si radianta: bea cate un smoothie vegan in fiecare dimineata sau suc din sfecla rosie.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *