5 bauturi care te ajuta sa elimini toxinele

Din cauza cantitatii mari de toxine acumulate, corpul nostru nu mai face fata si nu le poate elimina singur. De aceea, e necesar sa ii dam o mana de ajutor si sa ne recapatam sanatatea. Bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, una dintre aceste bauturi si vei vedea cum iti vei recapata energia, vitalitatea si iti va creste imunitatea.

smoothies-2253430_1920Ceai verde

O cana cu ceai verde pe zi iti creste longevitatea si lupta impotriva bolilor cardiovasculare. In plus, ajuta in curele de slabire si la mentinerea siluetei datorita capacitatii de a topi grasimile. Imbunatateste tonusul psihic si este un inlocuitor perfect pentru cafea.

Continutul bogat in polifenoli si antioxidanti protejeaza organismul de radicalii liberi si contribuie la eliminarea substantelor nocive din organism.

Pulpa de Aloe Vera

Pentru cele mai bune rezultate, alege produse 100% naturale, fara coloranti sau aditivi. Opteaza pentru gelul sau pulpa de Aloe Vera care au un continut bogat in substante nutritive. Planta de Aloe ajuta la detoxifierea organismului si la protejarea impotriva infectiilor si inflamatiilor. Actioneaza mai ales la nivelul tractului digestiv, pe care il curata de toxine si ajuta la buna lui functionare.

green-juice-1654582_1920Suc cu iarba de orz verde

Orzul verde este o sursa naturala de minerale, vitamine, peste 20 de enzime vii, fibre si aminoacizi care alcalinizeaza organismul si il protejeaza impotriva bolilor.

Sucul din orz verde curata sangele de toxine, detoxifica ficatul si neutralizeaza substantele toxice din organism. Daca nu ai orz verde proaspat, adauga o capsula pisata de Life Impulse® cu Barley Grass BIO intr-un pahar cu apa si bea dimineata pe stomacul gol.

Smoothie cu tarate de psyllium

Ajuta la detoxifierea colonului, la reducerea colesterolului din sange si usurarea tranzitului intestinal. Taratele de psyllium sunt bogate in fibre spongioase, care absorb toxinele din organism, mai ales cele aflate la nivelul intestinului gros.

Vegan Detox Smoothie Meal Balance® este un mix 100% natural si UNIC de tarate de psyllium, turmeric BIO, seminte de in, inulina, chimen, coriandru si ghimbir, fiind o excelenta metoda de detoxifiere.

Lapte auriu cu turmeric

Printre cele mai populare superalimente, turmericul este cunoscut ca un excelent agent de detoxifiere. In combinatie cu piperinul, o substanta din piperul negru, condimentul se transforma intr-un adevarat panaceu.

Contribuie la purificarea sangelui si la indepartarea toxinelor din organism, dar si in tratarea afectiunilor hepatice, pulmonare, renale sau digestive. Bea in fiecare dimineata un amestec din: 200 ml lapte de cocos incalzit, 1 lingurita turmeric, un praf de piper negru si miere dupa gust.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *