Solutia ta pentru o energie de neoprit!

Ai cateodată zile in care stresul si responsabilitatile isi spun cuvantul si simti ca nu mai ai nicio urma de energie? Epuizarea poate sa apara atunci cand nu reusesti sa dormi sau sa te odihnesti suficient, cand, din diferite motive, e prea multa presiune pe umerii tai, cand alimentatia nu este tocmai potrivita sau chiar si din cauza conditiilor schimbatoare ale vremii. Ca urmare, ti-e greu sa iesi din starea de continua oboseala si ai da orice sa poti inchide ochii pentru cateva minute chiar si la birou.

In astfel de momente, iti doresti o solutie pentru ca lucrurile sa mearga mai bine, sa ai mai multe idei, mai multa rabdare si concentrare, sa razi mai cu pofta – pe scurt, oricare ar fi provocarile, sa te simti de neoprit. O astfel de solutie, naturala si fara contraindicatii, sunt vitaminele din surse naturale.

Aloe vera este un mijloc ideal de detoxifiere si de reglare a digestiei, astfel incat organismul sa nu piarda energie din cauza unui tranzit intestinal greoi. Printre alte beneficii se numara o sanatate mai buna a dintilor, o mai buna circulatie a sangelui si reducerea colesterolului.

Vitamina C este un nutrient esential pentru organism, care insa nu o poate produce singur. In schimb, o data ce o primeste, corpul asimileaza atat cat ii trebuie, dupa care elimina excesul. Vitamina C sporeste nivelul de energie si performanta, ajutandu-te astfel sa ai un randament zilnic mai bun. Ea lupta impotriva oboselii si intareste sitemul imunitar, ajuta la absorbtia fierului si contribuie la formarea globulelor rosii.

Goji este una din revelatiile momentului datorita proprietatilor sale exceptionale. Fructul este bogat in antioxidanti, are efect anti-imbatranire, sustine buna functionare a rinichilor si a ficatului si creste imunitatea organismului.

Daca lipsa de energie este problema cu care te confrunti, solutia este suplimentul alimentar Life Impulse Super Energy, un coktail de 7 sucuri BIO, o reteta unica si revitalizanta din fructe si plante. Combinatia bio de Goji, Mangostan, Noni, Acai, Maqui, Cactus de Nopal si Aloe Vera fortifica sistemul imunitar si asigura organismului un aport important de vitamina C, calciu, potasiu si fier. Este ideal si pentru vegetarieni, iar 2 linguri pe zi luate dimineata, pe stomacul gol energizeaza si vitalizeaza organismul astfel incat tu sa te simti din nou intr-o forma de zile mari. Pentru a-si pastra proprietatile nutritive, flaconul trebuie pastrat in frigider dupa deschidere.

Zambeste din inima si traieste fiecare zi cu pofta de viata!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *