Trucuri de makeup pentru o privire electrizanta!

Un proverb celebru spune ca ochii sunt oglinda sufletului si poarta catre cele mai frumoase si intense emotii pe care le traiesti in fiecare zi. Forma si culoarea ochilor, forma sprancenelor dau viata emotiilor si se unesc intr-un joc captivant de lumina si expresivitate. Fiecare femeie are secretele sale pentru a-si pune in valoare calitatile naturale, iar machiajul ochilor ofera nenumarate posibilitati pentru o privire…care atrage priviri.

trucuri_makep

Ca sa obtii rezultate cu care sa te mandresti, ai nevoie de produsele potrivite, putina indemanare si cateva trucuri de makeup:

  • Contur natural. O cale simpla catre privirea intensa pe care ti-o doresti este sa folosesti un fard de pleoape maro, cu numai o nuanta mai inchis decat culoarea naturala a tenului tau. Aplica-l pe pleoapa superioara, mergand putin in exteriorul ochiului, spre tampla, pentru un efect de marire. Apoi, foloseste o nuanta de maro mai inchisa si stralucitoare ca sa definesti linia inferioara a genelor. Machiajul este unul discret, insa de efect: ochii vor parea conturati in mod natural.
  • Pune accent pe sprancene. Contureaza linia naturala a sprancenelor cu ajutorul unui strat fin de fard maro, cu o nuanta mai deschis decat culoare sprancenelor tale. Cu ajutorul unei pensule speciale poti schimba usor forma sprancenelor si chiar sa le faci sa para mai groase, aceste trucuri contribuind la o expresivitate sporita.
  • Mizeaza pe tusul de ochi. Poti alege un contur subtire care urmeaza linia genelor sau un contur generos pe pleoapa superioara, stilul ochi de pisica (cat eye) sau stilul arabic (contur pronuntat in exteriorul ochiului)…posibilitatile sunt nelimitate. Experimenteaza si descopera ce stiluri te avantajeaza cel mai mult!
  • Daca ai ochii mai mici sau pur si simplu vrei sa obtii un efect de marire, foloseste culori deschise. Un fard crem sau un creion alb aplicat in interiorul ochiului te ajuta sa obtii un efect optic de contrast.
  • Look dramatic. Alege machiajul tip smokey eyes pentru un impact puternic. Poti opta pentru nuante de maro, albastru-bleumarin, verde, atat in functie de culoarea ochilor tai, cat si in functie de preferinta personala.

Fii increzatoare in calitatile tale si pune-ti in valoare feminitatea!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *