Alinta-ti simturile cu arome naturale!

showerUneori iti incepi ziua inca de la prima ora a diminetii si ajungi acasa abia seara tarziu, dupa un program solicitant si incarcat de stres. In astfel de zile, momentul tau de relaxare este dusul, ritualul zilnic care te ajuta sa te deconectezi si, in acelasi timp, sa te energizezi pentru toate provocarile vietii.

Dusul este o experienta zilnica atat de placuta datorita efectului sau instant de relaxare, care vine ca raspuns al organismului la o serie de stimuli: presiunea apei si diferentele de temperatura dintre aceasta si corp sau mediul in care te afli, dar si textura si aroma gelului de dus.

Pentru un dus cat mai relaxant, urmeaza cativa pasi simpli:

  • Apa fierbinte pentru relaxare. Dusurile fierbinti detensioneaza muschii si stimuleaza eliberarea de oxitocine, care indeparteaza stresul acumulat.
  • Alege dusurile scurte. Durata ideala a unui dus nu depasaste 10 minute. Astfel, eviti ca apa sa indeparteze uleiurile esentiale proprii pielii, ceea ce ar putea duce la aparitia acelei senzatii suparatoare de piele uscata la putin timp dupa dus. Pastreaza dusurile si baile lungi pentru ocazii speciale si, chiar si atunci, nu uita sa le completezi cu creme foarte hidratante.
  • Usuca pielea cu blandete. Cel mai bun mod de a-ti usca pielea este sa o tamponezi usor cu prosopul. Astfel, eviti eventuale iritatii care pot aparea dupa frecarea prosopului de piele, mai ales daca pielea ta este sensibila.
  • Pastreaza-ti pielea hidratata. Imediat dupa ce iesi din dus, pielea este moale si hidratata. Pentru a pastra senzatia de catifelare pentru cat mai mult timp, foloseste o crema cu acelasi efect hidratant. Foloseste un produs cu ingrediente bio – acestea asigura pielii cea mai buna ingrijire.

Alege formule naturale pentru momentele tale zilnice de relaxare! Gelul de dus relaxant cu trandafir salbatic si plante BIO Krauter curatat delicat pielea si iti reda imediat starea de buna dispozitie! Bogat in vitamina A, uleiul de trandafir salbatic protejeaza pielea sensibila si intretine elasticitatea ei. Mai mult decat atat, extractele bio de arnica montana, musetel si urzica hranesc pielea in profunzime, avand totodata efect tonic si revitalizant.

Bucura-te din plin de placerile vietii!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *