Descopera parfumul care ti se potriveste!

Parfumul. Acel accesoriu care parca te invaluie in plenitudinea sa, uneori te aduce fata in fata cu emotiile, amintirile unor trairi sau imaginile oamenilor dragi din viata ta. Aromele parfumurilor au puterea de a te traspune intr-un taram mistic, unde parca totul este posibil iar TU esti centrul tuturor posibilitatilor. Tu, purtatoarea esentei!

shutterstock_129534776

Parfumul este astfel esenta personalitatii tale. Fie ca iti plac notele dulci, lemnoase, citrice, fie mai puternice sau fine, florale, orientale sau oricare altele, ele vorbesc fara a se folosi de cuvinte despre preferintele tale, conturandu-ti personalitatea. Parfumul este cartea ta de vizita, care te afiseaza ca o femeie senzuala, fragila, pasionala, fie mai jucausa sau excentrica, puternica sau finuta, spontana, imprevizibila sau eleganta. El va scoate in evidenta trairile tale, dorintele, de la cele mai evidente pana la cele mai ascunse, avand un rol chiar si in evolutia vietii de cuplu.

Cuvantul parfum provine din latinescul per fumus, adica prin fum si este un amestec de uleiuri aromatice cu miros placut. In anul 2005 s-au descoperit primele parfumuri vechi de circa 4000 de ani, intr-o parfumerie antica din Cipru. Arta prepararii parfumurilor a devenit cunoscuta in Europa de Vest prin secolul XI, iar Parfumierul, mesterul care prepara parfumul, este artistul care datorita creativitatii si calitatilor sale olfactive, reuseste sa creeze combinatii aromatice care imbie simturile. Realizarea parfumurilor presupune rafinament, sensibilitate catre frumos si implicare. Astfel un parfum are puterea de a trezi simturile celui care il poarta in feluri, uneori nebanuite, daca este purtat sincer.

De aceea iti propun sa facem un exercitiu. Esti pregatita? Sa incepem!

Prima data alege-ti parfumul tau preferat dintre cele 3 noi arome Biotissima®. Acum scoate capacul si fii sigura ca aroma parfumului se simte in el. Daca nu se simte, pulverizeaza parfumul in capac si scutura-l incet de 6 ori, apoi lasa-l sa se disipe in aer pret de mai multe secunde. Du capacul in dreptul narilor – insa nu foarte aproape – , inchide ochii si inhaleaza usor aerul aromat din capac.

Unde te duce aroma preferata? In ce taram magic te transpune mireasma? De cine iti aminteste? Ce peisaj se contureaza in mintea ta cand inhalezi aroma parfumului? Cine este in centrul povestii tale? Tu? O persoana draga? Un loc special in care ai fost sau iti doresti sa fii?

Ramai in poveste atat cat simti nevoia si traieste emotiile! Lasa-te purtata de aripile amintirilor, ale imaginatiei, ale creativitatii si permite-ti sa calatoresti intr-o lume a posibilitatilor, o poveste in care viata si frumosul guverneaza si nu exista nimic care sa spulbere magia creata. Pret de cateva momente simte-te Centrul Universului, apoi deschide incet ochii si continua-ti ziua cu seninatate, pentru ca tocmai ai devenit cea mai desavarsita versiune a persoanei tale cu ajutorul aromei tale preferate.

Nu pastra experienta doar pentru tine, scrie-ne povestea ta intr-un comentariu, intra pe pagina Parfumierului Life Care® si da de stire lumii intregi care este aroma ta preferata si cum te face sa te simti!

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *