Mai mult volum pentru parul tau!

Fara indoiala, o zi in care parul iti sta bine este o zi in care te simti mai frumoasa si fermecatoare. Parul se aranjeaza fara efort si iti pune in valoare trasaturile fetei, iar tu zambesti multumita si atragi admiratie si complimente.Ce poti face, insa, pentru ca parul sa fie stralucitor si plin de volum ori de cate ori iti doresti?

shutterstock_150780182Specialistii in hairstyle ne ofera o serie de trucuri de care te poti folosi, astfel incat parul tau sa arate nemaipomenit in orice moment.

Maseaza bine scalpul atunci cand te speli pe cap. Un scalp curat si energizat da tonul unui par plin de vitalitate. Maseaza radacinile parului pentru a stimula circulatia sangelui la nivelul scalpului si pentru a indeparta excesul de sebum de la radacina. Acesta din urma ingreuneaza firul de par si ii fura din volum. In plus, este ideal sa folosesti un sampon degresant, care normalizeaza secretia glandelor sebacee. Samponul degresant cu urzica de la Krauter, cu PH neutru, are o formula cu efect antiseptic si tonifiant asupra scalpului si impiedica ingrasarea prematura a firului de par.

Alege, pe cat posibil, sa-ti usuci parul natural. Exceptand cazurile in care te grabesti, permite-i parul sa se usuce in mod natural. Diferenta mare de temperatura care intervine atunci cand folosesti foehnul da adesea peste cap glandele sebacee care pot accelera secretia de sebum inca din momentul uscarii parului.

Tine capul in jos atunci cand folosesti feohnul. Daca totusi te pregatesti sa iesi din casa in scurt timp si alegi sa folosesti feohnul, tine capul aplecat atunci cand iti usuci parul. Radacina firului de par va avea o orientare verticala, ceea ce va spori volumul.

Schimba periodic partea pe care iti piepteni parul. Atunci cand iti aranjezi parul la fel o perioada indelungata, parul se obisnuieste sa se aseze la locul lui de fiecare data, iar volumul are de suferit. Insa, daca schimbi partea, parul capata instantaneu mai mult volum.

Alege o tunsoare in scari. Atunci cand tot parul are aceeasi lungime, acesta tinde sa pice greu, fapt valabil mai ales pentru parul care este drept in mod natural. O data cu diferentele de lungime, podoaba ta capilara va dobandi volum si fluiditate.

Scapa de varfurile deteriorate. Un par sanatos de la radacina pana la varf este liber sa se miste in voie, fiind ferit de pericolul ca varfurile uscate si despicate sa provoace incurcarea firelor de par. O data la cateva luni, fa o vizita stilistului tau si roaga-l sa taie ultimii cativa centrimetri de par pentru a preveni ca varfurile uscate sa avanseze prea mult si sa distruga frumusetea parului tau ca intreg.

Ai incredere in frumusetea ta si pune-ti in valoare calitatile!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *