Cum sa arati senzational in mai putin de 10 minute!

Sunt unele zile atat de pline incat, ca sa poti face tot ceea ce ti-ai propus, ai avea nevoie de niste ore in plus. In diminetile in care esti pe fuga si abia daca ai timp pentru o cafea rapida,  cu greu reusesti sa te bucuri de ritualurile de frumusete care iti sunt atat de dragi. Insa, pentru ca un look impecabil este un lucru la care nu ar trebui sa renunti niciodata, iata cateva trucuri care te ajuta sa obtii aspectul pe care ti-l doresti cu efort minim.

38013712_mPasul 1: Curatarea tenului (1,5 minute)

Atunci cand dormi, organismul activeaza procesul de refacere celulara, ceea ce inseamna ca tenul tau are doar de castigat in urma somnului. Cu toate acestea, aspectul tenului depinde si de cat de constiincioasa esti in a inlatura intotdeauna impuritatile, atat seara, inainte de culcare, cat si dimineata, inainte de a aplica orice alte produse cosmetice pe piele.

Pasul 2: Efect tonic pentru ten (3 minute)

Daca esti o iubitoare de cafea, atunci stii cat de valoros poate fi efectul acestei minunate licori la primele ore ale diminetii – te invioreaza in numai cateva minute si te ajuta sa te incarci de energie pentru intreaga zi. Acesta este si efectul pe care il are asupra tenului lotiunea tonica cu Aloe Vera Biotissima. Formula 100% BIO imbogatita cu Aloe Vera, Nectapure, extracte din plante din Alpii Elvetieni, Omega 3 si Omega 6 revitalizeaza si energizeaza tenul obosit, tern si lipsit de stralucire, iar rezultatul reflectat te va incanta cu siguranta.

Pasul 3: Ten neted si catifelat instant (2 minute)

Uneori, tenul are de suferit din cauza stresului, a vremii, a alimentatiei sau chiar a unor dezechilibre hormonale, iar micile imperfectiuni iti pot da de furca. Solutia rapida pentru a le masca este baza de machiaj (primer) Biotissima Instant Perfection, care lasa tenul neted si catifelat dupa o singura aplicare. In plus, primerul protejeaza porii, are efect anti-aging si face ca machiajul sa dureze mai mult.

Pasul 4: Putina culoare in obraji (30 secunde)

Daca iti doresti un machiaj de zi natural, care sa te puna in valoare, foloseste cu incredere fardul de obraz. Blush-ul se aplica in numai cateva secunde, iti lumineaza chipul si te ajuta sa arati fresh, chiar si in timpul celor mai solicitante zile.

Pasul 5: Mascara pentru o privire intensa (1 minut)

Atunci cand nu ai timp pentru un machiaj elaborat al ochilor, poate fi de ajuns sa aplici mascara ca sa obtii o privire mai intensa si fermecatoare. Alege un produs imbogatit cu uleiuri si extracte naturale care-ti protejeaza genele si te ajuta sa arati cu adevarat senzatonal.

Pasul 6: Luciul de buze (30 secunde)

Un luciu de buze intr-o nuanta naturala este un truc ideal pentru buze hidratate si atragatoare in timp record. In plus, acest tip de produs are si un alt efect neasteptat, dar foarte minunat: in doar cateva secunde, buzele par mai pline si senzuale, iar tu te transformi intr-o femeie irezistibila.

Este atat de simplu sa fii feminina si fermecatoare in numai cateva minute!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *