Petrece un Craciun magic

Pentru multi dintre noi, Craciunul este, fara indoiala, sarbatoarea preferata din an. Magia sa vine din toate acele lucruri care ne aduc liniste, bucurie si relaxare in compania celor dragi: mesele la care se aduna prietenii si familia si se povestesc intamplari si amintiri, voia buna care pluteste in aer, bradul impodobit si cadourile, luminitele si aromele de sezon, colindatorii si gandurile bune.shutterstock_159685277

Ajunul si zilele de Craciun sunt un bun prilej pentru daruri de toate felurile si un moment ideal pentru gesturi care sa-i faca pe toti fericiti:

Exprima-ti recunostinta si dragostea fata de cei dragi

Profita de faptul ca sunteti toti in jurul mesei pentru a le spune celor prezenti cat de importanti sunt pentru tine. Multumeste fiecaruia pentru gesturi concrete sau pentru calitatile cu care ti-au castigat dragostea si respectul. Nu uita sa le trimiti un gand bun si persoanelor dragi din viata ta pe care nu reusesti sa le vezi in aceasta perioada.

Primeste colindatori sau mergi chiar tu la colindat

Colindatul este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai vechi obiceiuri din perioada sarbatorilor de iarna. Traditia populara spune ca, daca le deshizi usa colindatorilor, noul an va fi unul plin de bucurii. Asa ca incearca sa primesti cat mai multi colindatori!

Creati-va o traditie speciala

Fiecare familie are modul sau de a sarbatori Craciunul: preparate speciale, un moment de poezie sustinut de cei mici sau un joc creativ la care participa toti cei prezenti. Bucurati-va impreuna de aceste zile minunate!

Fa o fapta buna pentru o persoana nevoiasa

De Sarbatori, ne place sa pregatim cadouri speciale pentru familie si prietenii apropiati, dorindu-ne, astfel,sa le aratam cat ne sunt de dragi. Adu-ti aminte, insa, si de cei care au nevoie de ajutor si fa-le sarbatorile mai frumoase.

Indreapta-ti atentia catre un copil sarman, un batran caruia ii poti darui fericire prin gestul tau sau catre o familie nevoiasa care se va bucura sa puna pe masa de Craciun ceva ce, poate, fara tine nu si-ar permite.

Craciunul este magia dragostei. Este Craciun de fiecare data cand iubim, de fiecare data cand daruim. (Dale Evans, autoare, actrita si compozitoare de origine americana)

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *