Vine, vine primavara: 5 trenduri de frumusete

Din punct de vedere calendaristic, primavara soseste peste o luna. Dar, pentru ca timpul zboara si, asa cum spune celebrul proverb, numai maine nu-i poimaine, este timpul sa ne punem la punct cu tendintele de frumusete pentru acest sezon32109204_m. Iata cateva dintre cele mai importante:

Fascinatia fard albastru. Machiajul in nuante de albastru, de la cele mai pale tonuri la cele mai intense, va fi unul dintre preferatii primaverii. Bleu, azur, albastru electric, bleumarin metalizat…ai atat de multe optiuni! Asadar, poti opta pentru un machiaj discret de zi, in nuante de bleu, sau poti alege un make-up mai indraznet, in culori complementare. Chiar si machiajul consacrat de seara de tip smokey eyes se schimba si devine…blue smokey eyes!

Ochi de pisica. Foloseste un tus de ochi pentru a trasa deasupra genelor o linie care depaseste un pic limita exterioara a pleoapei. Efectul: un aer seducator si misterios, in egala masura. Alege o varianta clasica, in negru, sau opteaza pentru o nuanta de maro, cu un aer mai soft, excelent pentru primavara!

Rosu mat pentru buze. In aceasta primavara, machiajul buzelor primeste cel putin la fel de multa atentie ca si cel al ochilor! Nuanta vedeta a sezonului: un rosu aprins cu textura mata, o nuanta intensa care devin instant un atu al feminitatii. Incearca rujul Biotissima makeup rosu profund, cu pigmenti puternici, care confera buzelor volum si un aspect senzual de impact.

Cosite impletite. In aceasta primavara, imbogateste-ti modul in care iti aranjezi parul cu cateva coafuri care includ impletituri in diferite stiluri: spic, pe o parte, suvite impletite lejer, cozi rasucite si impletite, coc impletit sau orice alt stil care te inspira. Daca, de obicei, preferi sa-ti coafezi parul in coada sau in coc, incearca sa strecori de aceasta data si 1-2 suvite impletite – in putin timp, iti vei schimba complet look-ul si vei obtine o coafura interesanta si cu un aer ceva mai sofisticat .

Cocul imperfect. Cocul lejer, dezordonat, aparent improvizat pe moment este printre coafurile preferate de marii stilisti pentru aceasta primavara. Dupa ce ai prins cocul, foloseste cateva agrafe ascunse pentru a-l sustine in cateva puncte importante. Apoi, scoate afara cateva suvite si gata: ai obtinut o cofura feminina, dar nu prea studiata, care merge de minune cu orice tinuta!

Ramai mereu deschisa soarelui, luminii, tineretii! Ramai o primavara viata toata! (Nicolae Iorga)

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *