Digestie usoara, fara balonare!

Preparatele gustoase care, in plus, arata apetisant in farfurie sunt unele dintre micile placeri ale vietii. Uneori, insa, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si, oricat de savuroase ar fi anumite alimente, cand vine vorba de digestie, lucrurile se pot complica. Daca ti se intampla adesea ca, dupa masa, digestia sa iti puna probleme si sa te faca sa te confrunti cu dureri de stomac sau cu balonare, atunci citeste mai departe – avem lucruri folositoare de povestit.

29986430_mBalonarea este o tulburare intestinala, cauzata adesea de dificultatea digerarii, la nivel intestinal, a alimentelor bogate in fibre. Balonarea poate sa apara si daca:

  • Inghiti prea mult aer in timpul mesei. Poti preveni aceasta situatie incercand sa te bucuri de fiecare masa mai pe indelete si consumand lichidele cu ajutorul unui pai.
  • Suferi de afectiuni specifice, precum boala Crohn, colita sau diabet.
  • Suferi de intoleranta la lactoza (substanta care se regaseste, in principal, in lapte si produse lactate, dar si in mezeluri, margarina, unt, cerealele procesate pentru micul-dejun, sosuri de tip ketchup, mustar, maioneza, bomboane si alte gustari dulci sau cu indulcitori, amestecuri pentru cozonac, biscuiti si prajituri) sau la alte tipuri de substante (de exemplu, la gluten).
  • Esti amator de guma de mestecat, un produs cu continut mare de indulcitori artificiali si alte substante sintetice care pun probleme sistemului digestiv.
  • Ai, in general, probleme cu constipatia.

Privim si de aceasta data spre natura pentru a identifica remediile potrivite si le regasim in aloe vera, papaya si seminte de in, combinatia din suplimentul alimentar Life Impulse Digestion Plus. Acesta combate dezechilibrele florei intestinale, usureaza si relaxeaza digestia, combate balonarea si are efect laxativ.

Semintele de in sunt o sursa importanta de acid alfalinoleic, un tip de acid gras Omega-3, esential pentru organism. Ele trateaza constipatia, ajutand astfel la eliminarea toxinelor, atenueaza simptomele sindromului de colon iritabil si previn aparitia cancerului de colon. La randul sau, aloe vera este o planta recunoscuta pentru capacitatea sa de a proteja sistemul digestiv. Ultimul ingredient, dar nu si cel din urma: papaya este atat unul dintre cele mai delicioase fructe exotice, cat si un aliment care contine enzime ce stimuleaza bunul mers al digestiei.

Conteaza pe o digestie usoara cu ajutorul produselor naturale!

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *