Copilul tau zambeste intreaga zi cu ingrijirea corecta!

Pentru cei mici, totul este nou, iar fiecare zi este plina de noi descoperiri. Pe masura ce ei exploreaza, pas cu pas, mediul inconjurator inca din primele zile de viata, organismul lor se afla intr-un proces continuu de dezvoltare. Pielea bebelusilor este atat de fina si delicata, incat, de multe ori, ne minunam de dragalasenia si perfectiunea lor. Iar tot ceea isi doreste un parinte este sa-i ofere copilului sau tot ce este mai bun.

Iata cateva sfaturi pentru a tine iritatiile si alergiile departe de cei mici:

Bebelusii si copiii nu au nevoie sa faca baita la fel de frecvent precum adultii. Pielea micutilor secreta uleiuri naturale cu rol protector, ce pastreaza nivelul optim de hidratare al pielii. Indepartarea lor duce la uscarea pielii si favorizeaza aparitia eczemelor. De aceea, o baita scurta, de circa 3 ori pe saptamana, este suficient. Desigur, cum bebelusii saliveaza constant si necesita schimbarea frecventa a pampers-ului, curatarea acestor doua zone este la ordinea zilei – in cazul pampers-ului, ori de cate ori este schimbat!

shutterstock_136217279Spala hainitele noi inainte de prima purtare. Niciodata nu stii ce microbi ar putea avea hainitele abia cumparate din magazin. Si, desi pentru adulti acestia nu reprezinta o amenintare, in cazul pielii sensibile a copiilor, lucrurile stau cu totul altfel.

Alege un detergent special conceput pentru curatarea hainelor celor mici si spala-le separat de hainele celorlalti membrii ai familiei, fie ca speli la mana, fie ca folosesti masina de spalat.

Evita produsele parfumate in primele luni. Ingredientele ce parfumeaza produsul pot deveni alergeni de temut pentru copii, iar pana la aparitia iritatiilor nu mai este decat un pas.

Descopera noua gama de produse Kräuter® Baby, ce asigura cea mai atenta ingrijire atat pentru parul, cat si pentru pielea delicata a bebelusilor si a copiilor. Noile produse contin 99,78% ingrediente naturale, cu efect hranitor si protector, si sunt lipsite de ingrediente daunatoare, care ar putea irita sau provoca reactii alergice.

Samponul si gelul de dus pentru bebelusi cu Aloe Vera si plante BIO Kräuter® Baby  contine vitamine esentiale si peste 23 nutrienti vitali pentru sanatatea pielii capului si a corpului. Formula inlatura orice roseata si senzatie de mancarime de la nivelul pielii si al scalpului, avand efect calmant si antiinflamator.

Combinatia de ingrediente din Crema de corp pentru bebelusi Kräuter® Baby include extracte BIO de aloe vera si masline, precum si uleiuri BIO din germeni de grau, samburi de caise si lavanda, unt de shea BIO si alte ingrediente naturale ce hidrateaza corect pielea fina a celor mici, lasand-o moale si catifelata.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu – Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *