Nu-i lasa nicio sansa bronsitei!

De obicei, totul incepe cu o simpla tuse. Apoi, pe nesimtite, tusea devine tot mai persistenta si mai dureroasa, apar si expectoratiile, incepi sa simti durere in piept de cate ori tusesti, esti tot mai obosit si nici febra usoara nu te ocoleste. Nu mai trece mult pana ce te alegi cu o bronsita de toata frumusetea! Suna cunoscut? Bronsita isi face cu usurinta de cap atunci cand simptomele sunt ignorate, iar viteza sa este cu atat mai mare cu cat este ajutata de conditii meteo precum frigul, vantul si umezeala.

shutterstock_110900591Iata ce poti face ca sa te asiguri ca nu ajungi in situatia in care ai de suferit din cauza racelii, a gripei sau a altor afectiuni respiratorii care te pot scoate din ritm, impiedicandu-te sa iti desfasori activitatea profesionala si chiar sa te bucuri de momente frumoase alaturi de cei dragi:

  • Evita sa consumi alimente si bauturi reci.
  • Asigura-te ca te imbraci corespunzator si ca, astfel, esti gata oricand sa faci fata cu brio frigului de afara.
  • Spala-te pe maini des, pentru a impiedica virusii din mediul inconjurator sa patrunda in organism.
  • Evita sa folosesti in comun obiecte precum cani, pahare, linguri, furculite etc.
  • Nu fuma si nu sta in fum de tigara.
  • Evita sa intri in contact cu substante iritante: praf, chimicalele din produsele obisnuite de curatenie, parfumuri foarte puternice etc.
  • Daca ai inceput sa tusesti, odihneste-te din plin si foloseste remedii uzuale pentru raceala. Apeleaza la solutii naturale, care intaresc imunitatea organismului, ajutandu-l sa combata primele semne ale racelii.

Daca tusea persista mai mult de 2 saptamani si este insotita de dificultatea de a respira, expectoratiile devin colorate si consistente, iar durerea coboara la nivelul plamanilor, atunci este cazul sa mergi urgent la medic. Odata ce ai inceput tratamentul, este necesar sa te odihnesti ca sa-i permiti organismului sa-si adune fortele pentru a lupta impotriva infectiei. Si, nu in ultimul rand, este important sa consumi lichide la fiecare 1-2 ore.

Un ajutor extrem de valoros vine si din partea Ceaiului ECO pentru tuse si expectoratii, de la Meal Balance®. El contine patlagina, planta supranumita „regina plantelor medicinale”, ce actioneaza direct asupra secretiilor abundente ale mucoaselor, ameliorand efectele determinate de afectiunile respiratorii. Un alt ingredient de baza al produsului este cimbrul, un bun expectorant si antitusiv ce trateaza tusea productiva. Trio-ul natural este intregit de extractul de musetel, care grabeste vindecarea datorita actiunii calmante, antispasmodice, antialergice si antiinflamatorii asupra mucoaselor si cailor respiratorii.

Sanatatea este fundamentul fericirii. (Leigh Hunt, poet, eseist si critic literar francez) Asadar, protejeaz-o ca pe un dar de pret!

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *