Mesaje de multumire pentru sarbatori

De sarbatori, timpul este mai bun cu noi. Este momentul in care lasam grijile pe planul secund si ne dedicam cu totul pregatirilor pentru Craciun si pentru mesele festive la care ni se vor alatura familia si prietenii apropiati.

Este perioada cadourilor, in care ne straduim sa le daruim celor dragi zambete si bucurii si in care traim cu sufletul deschis fiecare moment special petrecut alaturi de ei. Sunt zile in care „acasa” este singurul loc in care ne dorim sa fim.

16964165 - portrait of happy young couple holding cups with red hearts in winter parkPreparatele gustoase traditionale se imbina cu discutii lungi, presarate cu amintiri ce incep cu „mai tii minte cand…?”, iar rasetele si voia buna creeaza o atmosfera placuta si calduroasa. In scurt timp, intreaga familie se va reuni in jurul bradului si, impreuna, veti trai fericirea reintalnirii. Aceasta este ocazia ideala pentru mesaje de multumire, pline de emotie si sinceritate. Scrie pentru fiecare cate o felicitare personalizata, prin care sa le transmiti cele mai frumoase si sincere ganduri.

Incepe cu tine

Priveste inapoi si fii mandru de ceea ce ai realizat, atat in anul acesta, cat si in anii trecuti. Adu-ti aminte de puterea si de curajul de care ai dat dovada, de rabdarea si iubirea cu care ai fost alaturi de parintii, copiii, prietenii tai.

Adu-ti aminte de determinarea cu care ti-ai urmat visurile, de ideile frumoase pe care le-ai pus in practica, de setea ta de cunoastere si de satisfactia pe care ai avut-o de cate ori ai invatat ceva nou sau ai obtinut ceva ce ti-ai dorit.

De micile victorii care ti-au dat aripi, dar si de micile infrangeri care ti-au adus aminte ca esti om, motivandu-te sa te dezvolti, sa fii mai bun. Multumeste-ti, in primul rand, tie, pentru faptul ca, in fiecare zi, iti dai voi sa simti, sa speri, sa iubesti, sa te bucuri, sa traiesti cu pofta de viata si sa daruiesti fericire!

Mesaje pline de emotie si caldura pentru oamenii importanti din viata ta

Daca ai alaturi familia care te sustine si prieteni ce iti sunt alaturi la bine si la rau, atunci te poti considera o persoana norocoasa! Spune-le de ce ii iubesti si ii apreciezi, ce ai invatat de la ei, care sunt momentele pe care le-ati impartasit si care ti-au ramas in suflet.

Marturiseste-le cum te inspira si cum, datorita lor, viata ta este si mai frumoasa. Te vei bucura sa vezi pe chipul lor fericirea si, astfel, vei simti cu adevarat magia sarbatorilor! Daruieste fericire si vei primi fericire! Acesta este secretul unei vieti cu adevarat implinite.

Craciunul, dragii mei, este dragostea in plina actiune. Este Craciun ori de cate ori iubim, ori de cate ori daruim. (Dale Evans – scriitoare, actrita, cantareata si compozitoare americana)

Articol scris de,

Valentina Ciobanu – Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *