Celulita nu tine cont de sex, varsta sau greutate

Daca te confrunti cu celulita, sigur ai incercat pana acum o multime de produse care nu ti-au oferit rezultatele asteptate. De cele mai multe ori, femeile cred ca un singur produs, fie ca sunt pastile sau lotiuni de corp, le poate face sa scape de celulita, dar nu e asa.

E nevoie de adoptarea unui stil de viata sanatos, in care numai combinatia dintre o dieta sanatoasa si exercitii fizice, completata cu administrarea de suplimente alimentare si utilizarea cremelor anticelulitice poate da rezultate.

Scapa de celulita si obtine o silueta de invidiat!

shutterstock_71374387Nu trebuie sa te sperii pentru ca totul este mai simplu decat crezi. Respecta cateva reguli simple si vei vedea cum celulita va disparea.

1. Bea cat mai multa apa

Celulita apare si din cauza retentiei de apa din organism, iar cel mai bun remediu pentru a scapa de ea este sa bei cat mai multa apa, chiar daca suna ciudat. Studiile recente au aratat ca o persoana trebuie sa consume aproximativ 35-40 ml de apa/kg corp.

Incepe-ti dimineata cu un pahar de apa plata filtrata in care sa adaugi cateva felii de lamaie sau de castravete (pentru o hidratare suplimentara si accelerarea metabolismului). Asigura-te ca bei apa constant si iti mentii o hidratare optima pe tot parcursul zilei.

2. Mananca sanatos

shutterstock_434171152Celulita apare din cauza grasimilor depozitate in stratul adipos. Daca vrei sa scapi de ea, este necesar sa favorizezi digestia si sa renunti la zaharul rafinat, prajeli, mancarea tip fast-food, cea procesata, sucurile carbogazoase, la cofeina, tutun si alcool.

Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete, cereale integrale, carne slaba si limiteaza cat mai mult aportul de grasimi animale. Pentru a scapa de celulita, ai nevoie de proteine, pe care e recomandat sa le iei din plante, dar si din carnea de pasare slaba (pui, curcan), oua, peste, branza de vaci si gustari sanatoase ca nuci, migdale, caju sau fistic.

3. Tine o cura de detoxifiere

Te va ajuta sa elimini toxinele din corp care te impiedica sa arzi grasimile in mod normal. Consuma cat mai multe legume si fructe, bea multa apa si fa miscare zilnic. Sigur vei gasi o multime de cure de detoxifiere daca te hotarasti sa ii dai un nou start organismului tau.

shutterstock_1992826944. Fa miscare in fiecare zi

Stilul de viata sedentar duce la aparitia celulitei, de aceea este necesar sa faci miscare in
fiecare zi pentru a o combate. Nu trebuie neaparat sa mergi la sala daca nu ai timp, ci poti face exercitii fizice chiar la tine acasa. Nu ai nevoie decat de o saltea si 15-20 de minute pe zi in care sa te dedici miscarii.

5. Maseaza zonele afectate de celulita

Stimularea circulatiei sangelui este foarte importanta in reducerea celulitei. Poti folosi o perie speciala cu care sa aplici lotiunea anticelulitica pe piele. Este recomandat sa iti exfoliezi pielea de 1-2 ori pe saptamana.

Daca vrei, poti incerca propria ta reteta de exfoliant. Amesteca zatul de la cafea cu putin ulei de cocos si aplica pe piele prin miscari circulare. Dupa ce faci dus, clateste-te cu apa aproape rece pentru a-ti revitaliza pielea.

Urmeaza sfaturile de mai sus si incearca Pachetul Anticelulitic complet pentru 30 de zile Life Care®. Contine 6 produse testate si validate de antrenori personali si specialisti in domeniu, care ajuta la remodelarea corporala, reduc vizibil grasimile acumulate sub piele, stimuleaza circulatia sangelui, detoxifica si reduc inflamatia. In plus, vei primi o brosura cu sfaturi de la specialistii nostri, o fisa de monitorizare a progresului tau si un calendar in care sa tii evidenta exercitiilor fizice pe care le faci.

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *