Usturoiul si patrunjelul iti mentin inima sanatoasa!

Usturoiul si patrunjelul sunt doua plante cu beneficii extraordinare asupra sanatatii inimii – ajuta la reducerea colesterolului de pe peretii vasculari, in scaderea tensiunii arteriale, dilateaza vasele de sange si imbunatatesc circulatia sangelui. In plus, sunt bogate in vitamine si minerale si pot fi incluse foarte usor in dieta zilnica.

usturoiUsturoiul trebuie sa fie nelipsit din bucatarie

Usturoiul contine multe vitamine si minerale esentiale sanatatii organismului, printre care: A, B1, B2, C, fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu si siliciu. Este cel mai puternic antibiotic natural – lupta impotriva gripei, racelii, virozelor respiratorii si ajuta la vindecarea infectiilor.

Previne formarea cheagurilor de sange, impiedica depunerea grasimii pe artere si e recomandat in caz de tahicardie deoarece reduce tensiunea arteriala. In plus, are efect detoxifiant, scade glicemia, ajuta la secretia enzimelor gastrice si in problemele digestive prin eliminarea balonarii si diminuarea crampelor.

Are capacitatea de a opri dezvoltarea celulelor canceroase, este un puternic antifungic si antiinflamator si protejeaza tesuturile inimii. Pentru efecte maxime, o persoana trebuie sa consume un catel de usturoi pe zi.

Patrunjelul previne aparitia bolilor cardiovasculare

Patrunjelul este o sursa bogata de vitamine (A, C, B, K, E), minerale (calciu, potasiu, magneziu, fier), proteine, glucide si lipide.

Intareste sistemul imunitar, previne aparitia tumorilor, dilateaza vasele de sange si le mentine elasticitatea, regenereaza celulele vasculare si combate infectiile. La fel ca usturoiul, scade tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia sangelui si previne depunerea colesterolului pe artere.

In plus, sustine sanatatea aparatului genital feminin, stimuleaza fertilitatea si amelioreaza durerile menstruale. E indicat in caz de anemie sau rahitism, stimuleaza activitatea sistemului nervos si actioneaza ca un tonic in caz de oboseala fizica si psihica.

Life Impulse® Garlic and Parsley este un supliment alimentar care scade tensiunea arteriala si dezintegreaza depozitele de colesterol, in timp ce actioneaza ca un detoxifiant la nivel intestinal. Contine usturoi si patrunjel care stimuleaza organismul si il ajuta in lupta contra bacteriilor si virusurilor. 

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *