Riduri accentuate? Invata cum sa le combati

Dupa varsta de 30 de ani, ridurile de expresie se adancesc. In primul rand, organismul incepe sa produca o cantitate mai mica de colagen, care are rolul de a mentine elasticitatea pielii. O alta cauza este ingrijirea neadecvata, cum ar fi folosirea produselor de make-up nepotrivite sau expunerea la factorii nocivi din mediu. Afla cum atenuezi accentuarea ridurilor si cum sa iti mentii tenul tanar.

dreamstime_m_27505331Cea mai buna arma – preventia

La fel ca atunci cand vorbim de sanatate, preventia e cel mai bun leac. Daca nu ai grija de tenul tau, nu te mira ca la 30 de ani te lupti cu ridurile adanci. In schimb, tine cont ca e normal sa ai riduri de expresie si nu incerca sa scapi de ele.

1. Protejeaza-ti tenul impotriva razelor UVA si UVB

Limiteaza expunerea prelungita la soare si foloseste tot timpul anului o crema cu factor de protectie solara ridicat (25+, 35+ sau 50+) in functie de tipul tau de ten.

Razele UV actioneaza tot timpul anului, chiar si iarna – in anotimpul rece, poti folosi o lotiune cu SPF mai scazut decat in timpul verii.

2. Foloseste creme hidratante

Dupa 25 de ani, tenul tau are nevoie de o ingrijire suplimentara. Daca pana acum ai fost neglijenta si nu te-ai demachiat in fiecare seara sau nu ai aplicat o crema hidratanta zilnic, e timpul sa iti schimbi rutina de ingrijire. Alege cremele bogate in vitamine si antioxidanti care au efecte hidratante, remineralizante si previn imbatranirea prematura.

3. Respecta rutina zilnica de ingrijire

Demachiaza-te in fiecare dimineata si seara, aplica un tonic revitalizant pe ten, gat si decolteu. Continua cu crema hidratanta, serul pentru ochi si balsamul de buze hidratant. Nu uita sa iti exfoliezi tenul de 1-2 ori pe saptamana pentru a indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii. Foloseste masti care iti reintineresc tenul si il hranesc in profunzime.

Biotissima® Face Serum cu Pentavitin® asigura o hidratare imediata si in profunzime a pielii, generand un rezervor de hidratare pentru ten ce dureaza pana la 72 de ore. In plus, uniformizeeaza nuanta tenului, reduce vizibil ridurile si lasa pielea fina si intinerita.

Biotissima® Lifting Serum cu Neodermyl® este echivalentul neinjectabil al colagenului si elastinei. Rezultatul final este un ten mai tanar, riduri reduse si o piele mai fina.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *