Ten perfect cu ajutorul turmericului

Turmericul este cunoscut pentru proprietatile sale de purificare a organismului. Dar stiai ca e benefic si pentru frumusetea tenului? Are efecte antiseptice si antiinflamatorii care combat acneea, uniformizeaza nuanta tenului, reduc ridurile si petele pigmentare. Foloseste de 1-2 ori pe saptamana o masca cu turmeric si imbunatateste-ti aspectul tenului.

Prepara acum masca potrivita nevoilor tale:

Combate acneea

Turmericul este un excelent antiinflamator natural care reduce petele rosii cauzate de acnee si previne aparitia cosurilor. In plus, calmeaza iritatiile pielii, regleaza excesul de sebum si curata porii in profunzime.

Cum o prepari: amesteca 1/4 lingurita pudra de turmeric cu un albus de ou batut spuma si 1 lingura banana coapta. Aplica pe tenul curatat in prealabil si lasa sa actioneze 10 minute.

 

Reduce ridurile fine

Datorita proprietatii antioxidante si a curcuminei, turmericul patrunde adanc in piele si regenereaza celulele. Indeparteaza semnele imbatranirii si ofera luminozitate tenului.

Cum o prepari: amesteca 1/4 lingurita pudra de turmeric cu 3 lingurite pulpa de struguri, 1 lingurita faina de orez. Adauga ceai verde rece pana obtii o pasta omogena. Aplica pe pielea curata si lasa sa actioneze 20 minute.

Lupta impotriva cearcanelor

Proprietatile antioxidante si antiinflamatorii ajuta la ameliorarea si combaterea cearcanelor. Ofera un aspect natural zonei din jurul ochilor si inlatura orice urma de oboseala.

Cum o prepari: amesteca 1/4 lingurita pudra de turmeric cu suc de ananas pana obtii o pasta groasa. Aplica cu grija si lasa sa actioneze 5 minute.

Fii atenta atunci cand prepari mastile de fata. Turmericul poate pata pielea si textilele.

Life Impulse® TurmeriCool contine 95% de curcumin, extractul PUR din turmeric cu efecte antioxidante, antibacteriene si antiinflamatoare. Foloseste praful dintr-o capsula la prepararea mastilor de fata si bucura-te de un ten fara imperfectiuni.

Incearca una dintre mastile de mai sus si impartaseste-ne parerea ta!

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *