Cum previi infectiile respiratorii

Toamna, schimbarile de temperatura iti slabesc imunitatea si te predispun infectiilor, printre care si celor respiratorii. Previne tusea si gatul iritat, mentine-ti sanatatea cailor respiratorii si bucura-te de toamna. Cum? Primul pas este sa iti intaresti imunitatea.

Imunitate puternica, adio infectii!

Intareste-ti imunitatea in mod natural, iar organismul tau va avea puterea sa lupte impotriva virusurilor si bacteriilor. Adopta o dieta variata si echilibrata, bazata pe legume si fructe de sezon.

Bea in fiecare zi 1-2 cesti cu ceai din plante care sa contribuie la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului – incearca mixurile de catina, menta, macese, hibiscus sau fenicul. Imbraca-te corespunzator si nu uita sa faci miscare.

Protejeaza-ti organismul cu vitamina C, echinaceea si propolis

Sunt o solutie naturala pentru prevenirea si combaterea racelii, gripei si infectiilor respiratorii. Iti intaresc sistemul imunitar si il ajuta sa lupte impotriva factorilor nocivi din mediu. Echinaceea este extraordinara in caz de bronsite, viroze si inflamatii ale gatului. Propolisul este un antibiotic natural cu o capacitate marita de a lupta impotriva infectiilor.

Actioneaza de la primele simptome

Daca incepe sa te doara in gat, foloseste Siropul ECO cu miere impotriva tusei, cu fenicul si cimbru Kräuter® – combate cu succes tusea seaca, mentine sanatatea cailor respiratorii, calmeaza iritatiile gatului si raguseala.

Ceaiul ECO impotriva tusei si pentru expectoratii Meal Balance® combate tusea, bronsita si are o actiune calmanta si antiinflamatoare. Bomboanele cu salvie sau echinaceea Bio Kräuter® amelioreaza simptomele racelii, mentin sanatatea gatului si a faringelui, calmeaza tusea si durerile de gat. Au proprietati antiobiotice, antiinflamatorii si antivirale.

Ai grija de sanatatea ta in mod natural!

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *