Trateaza alergiile in mod natural

Alergiile iti dau batai de cap? Fie ca e vorba de cele sezoniere sau nu, simptomele sunt extrem de neplacute – stranut, mancarimi, rinoree, ameteli, lacrimarea ochilor sau nevralgie. Combate alergiile in mod naturist cu ajutorul plantelor si incepe sa te simti mai bine de azi!

Cel mai bun remediu impotriva alergiilor este sa indepartezi factorul alergen din viata ta

Uneori, acest lucru nu este posibil, iar tot ce poti face este sa te tratezi. Persoanele alergice la praf sau acarieni pot lua anumite masuri cum ar fi aspirarea zilnica a covoarelor, spalarea lenjeriei de pat la temperatura inalta sau evitarea stergerii prafului de pe suprafete.

Totusi, nu este indeajuns pentru a indeparta 100% factorii alergeni. O situatie asemanatoare este cea a persoanelor care sufera de alergie la animale si care nu vor sa renunte la ele. De altele nu te poti feri in totalitate indiferent ce ai face – cum e cazul alergiei la soare sau la intepaturile de insecte.

Suplimenteaza aportul de vitamina C

Este un antioxidant puternic care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar. Acidul ascorbic pe care il contine are efecte antihistamice puternice care reduc simptomele asociate cu alergia.

Poti incerca Life Impulse® Vitamina C 1000mg cu eliberare prelungita sau sa incluzi in alimentatie cat mai multe alimente ca: papaya, ardei gras, broccoli, ananas, conopida, pepene galben, catine, macese, coacaze, rosii, patrunjel, portocale, lamai, kiwi s.a.

Consuma Gingko Biloba

Are un contiut ridicat de bioflavonoide si antioxidanti care amelioreaza sau chiar stopeaza simptomele alergiei. Quercitina din Gingko Biloba stopeaza productia de histamina, principala cauza a alergiilor.

Trateaza-te cu produse apicole

Mierea este un remediu eficient care iti intareste imunitatea si iti ajuta organismul sa lupte impotriva alergiilor. Propolisul  inhiba peste 50 de tipuri de infectii, bacterii si paraziti. Are un efect antiinflamator, antiviral si antibacterian si este eficient in ameliorarea simptomelor cauzate de alergii.

Life Impulse® NoAlergo contine o combinatie speciala de ulei din seminte BIO de chimen negru si vitamina E care te ajuta sa scapi de disconfortul suparator generat de alergii. Are efect antiseptic si antibacterian, intareste imunitatea si optimizeaza functiile fiziologice ale organismului.

Esti pregatit sa scapi de alergiile suparatoare?

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *