Aloe Vera – solutia pentru un ficat sanatos si o digestie de nota 10

Aloe Vera este recunoscuta de mii de ani pentru proprietatile benefice pe care le are asupra intregului organism. Daca ai nevoie de o solutie naturala pentru a-ti proteja celulele hepatice, Aloe Vera este indicata deoarce are efecte imunostimulatoare, tonice, detoxifiante si regeneratoare. Afla cum actioneaza si cum sa o consumi pentru efecte maxime:

Cum actioneaza Aloe Vera asupra sanatatii ficatului

Stiai ca singurele plante recunoscute pentru eficienta in regenerarea si protectia hepatica sunt Aloe Vera si anghinarele?

Planta de Aloe Vera contine peste 200 de substante active – vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti, fitosteroli si altele. Are actiune antiinflamatoare, stimuleaza regenerarea tesuturilor, inhiba dezvoltarea tumorilor canceroase, intareste imunitatea si capacitatea organismului de a lupta impotriva factorilor nocivi din mediu.

Ajuta ficatul sa scape de toxine datorita capacitatii extraordinare de detoxifiere pe care o are. Este un adevarat miracol pentru ficat, stimuleaza fluxul sanguin si limfatic si intareste organele. Aloe Vera este recomandata in timpul sau dupa o cura cu antibiotice, in caz de hepatite virale, oboseala cronica (ce poate fi provocata de un ficat suprasolicitat). 

Aloe Vera, aliatul tau pentru o digestie fara probleme

Este recomandat sa bei aloe vera dimineata, pe stomacul gol. In acest fel, iti vei stimula digestia, vei preveni constipatia si balonarile. Daca suferi de ulcer gastric sau hiperaciditate, aloe vera iti vine in ajutor. Formeaza o pelicula protectoare pe muscoasa stomacului si cea intestinala, cu rol antiinflamator si analgezic.

Consumul regulat de Aloe Vera regleaza tranzitul intestinal, elimina bacteriile si fungii localizate la nivelul tractului digestiv, mentine echilibrul intre bacteriile „bune” si cele „rele”, previne dezechilibrele metabolice, acccelereaza trecerea alimentelor prin intestine, ajuta la detoxifierea organismului, mai ales a celei intestinale.

In timpul curei (2-3 luni) este indicat sa renunti la consumul de alimente care iti afecteaza intregul organism, dar in special ficatul – prajeli, grasimi nesanatoase, dulciuri in exces, bauturi carbogazoase, lactate. Limiteaza sau renunta la consumul de alcool si tigari.

Bea cat mai multe sucuri naturale, smoothie-uri si apa. Adopta o alimentatie bazata pe legume, fructe, cereale, carne slaba (pui, curcan) si peste (hering, ton, sardine, somon).

Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO – Detoxifiant, imunoprotector contine 99,79% Aloe Vera Barbadensis Miller crescuta in Mexic, nemodificata genetic, fiind o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Gelul de aloe are proprietati antiinflamatorii, antibiotice, detoxifiante si amelioreaza arsurile la stomac.

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *