Demachiere corecta dimineata si seara

Da, ai auzit bine! Pentru ingrijirea corecta si completa a tenului, este necesar sa te demachiezi atat seara, cat si dimineata. In lipsa unei demachieri corecte, tenul tau poate fi afectat de cosuri, iritatii sau alergii.  Ajuta-ti pielea sa respire mai bine si sa aiba o stralucire naturala zi de zi!

Importanta demachierii si ce se intampla daca sari peste ea

Prin demachiere, indepartezi reziduurile de machiaj, sebumul, praful si alte impuritati care s-au adunat pe tenul tau. Demachierea in fiecare seara este esentiala pentru un ten sanatos si frumos pentru ca il lasa sa respire si sa se regenereze pe timpul noptii.

In procesul de regenerare, tenul secreta sebum, care trebuie indepartat prin demachiere dimineata, inainte de a aplica machiajul. Daca nu te demachiezi corect sau daca sari peste acest proces, tenul tau va fi predispus la imbatranirea prematura, aparitia acneei, iritatiilor sau ridurilor fine.

Un aspect important: trebuie sa te demachiezi dimineata si seara, indiferent daca te-ai machiat sau nu in timpul zilei.

Pasii de urmat pentru o demachiere corecta

1. Alege produsele potrivite pentru tipul tau de ten

Ten normal, mixt, gras sau sensibil? Pe piata gasesti produsele potrivite pentru tine, fie ca alegi lapte demachiant, demachiant spuma, apa micelara, lotiune sau servetele demachiante. Daca ai un machiaj rezistent la apa, foloseste produse speciale sau demachiantele pe baza de ulei (bifazice). Respecta nevoile tenului tau si ofera-i ingrijirea corecta de care are nevoie pentru a radia de frumusete.

2. Demachiaza-te corect si complet

O demachiere corecta nu include numai tenul, ci si gatul si decolteul, zone cu piele sensibila care au nevoie de aceeasi ingrijire ca tenul. Incepe cu zonele machiate cel mai intens, adica ochii, sprancenele si eventual buzele, apoi continua cu restul tenului, gatul si decolteul.

Acorda o atentie deosebita zonei ochilor – alege un demachiant cu o textura usoara, care sa nu provoace iritatii. Demachiaza-te cu miscari circulare, dinspre interior spre exterior. Nu uita sa folosesti miscari blande si sa te demachiezi pana cand nu mai ramane nicio urma de machiaj sau impuritati pe discheta demachianta.

3. Ce faci dupa demachiere

Dupa ce te-ai demachiat, spala-te pe fata cu apa rece. Astfel, iti vei pune sangele in miscare si iti vei revigora tenul. Apoi, foloseste o lotiune tonica care sa iti hraneasca tenul, indeparteaza chiar si cele mai mici reziduuri ramase si restabileste pH-ul pielii. Aplica crema hidratanta preferata si eventual un ser pentru ingrijirea zonei ochilor.

Iti recomandam:

Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima® – certificat BIO imbogatit cu activatori celulari. Contine Phytosqualane si ulei de macadamia, ce confera demachiantului o textura usoara, care ii permite sa fie foarte rapid absorbit de piele.

Indeparteaza eficient machiajul si impuritatile datorita structurii duble de ulei si lotiune de curatare. Demachiaza, hidrateaza si lumineaza tenul.

Lotiunea tonica cu Aloe Vera Biotissima® – certificata BIO este o formula 100% BIO imbogatita cu Nectapure si extracte din plante din Alpii Elvetieni ce revitalizeaza si energizeaza tenul obosit, tern si lipsit de stralucire.

Extractul de Aloe Vera imbogatit de Clary-Sage contracareaza efectele poluarii si contribuie la refacerea aspectului tanar si sanatos al tenului. Hidrateaza pielea dupa demachiere si o pregateste perfect pentru ingrijirea ulterioara.

Tu cum ai grija de tenul tau?

Articol scris de,
Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *