Uleiul de migdale, elixir pentru piele

Uleiul de migdale cu beneficii pentru piele se extrage din migdalele dulci, care au o multime de alte proprietati si pot fi folosite si intern. Este recomandat pentru hidratarea pielii, prevenirea aparitiei ridurilor, buze crapate, tratarea problemelor ca dermatita si psoriazis. In plus, este cel mai popular ulei de masaj folosit de terapeuti.

Proprietatile uleiului de migdale dulci

  • hidratant – imbunatateste aspectul pielii uscate si previne craparea
  • relaxant – iti detensioneaza musculatura
  • antioxidant – previne imbatranirea prematura
  • antiinflamator – reduce inflamatiile de la nivelul pielii (roseata, iritatii). Este indicat in tratamenul dermatitei, psoriazisului sau eczemelor.
  • cicatrizant – grabeste procesul de regenerare celulara
  • antiacneic – atunci cand este folosit in combinatie cu ulei esential de lamaie sau cu suc de lamaie proaspat
  • antirid
Un elixir de frumusete pentru piele

Uleiul de migdale poate fi folosit in loc de demachiant – este o solutie naturala care indeparteaza eficient machiajul si este bland cu zona sensibila a ochilor.

Iti hidrateaza pielea in profunzime, mai ales daca il aplici imediat dupa ce ai iesit de la dus, atunci cand se absoarbe mai bine. Trateaza crapaturile pielii si zonele uscate, atunci cand este folosit in mod constant. Pielea devine catifelata, mai elastica si stralucitoare.

Este indicat pentru buzele crapate, pe care le repara cu succes. Vestea buna e ca are un gust dulce, spre deosebire de alte uleiuri ca cel de masline.

Poate fi folosit in scop terapeutic, in efectuarea masajelor. Pentru o eficienta mai mare, se recomanda adaugarea a 4-5 picaturi de ulei esential preferat in uleiul de migdale (lavanda pentru relaxare, lamaie pentru tonifiere, eucalipt impotriva racelii si gripei etc.)

Se intinde usor pe piele, are o consistenta placuta si nu se absoarbe rapid, fiind necesara o cantitate mica de ulei pentru un masaj.

Pe langa faptul ca hidrateaza tenul si previne imbatranirea prematura, uleiul de migdale este eficient si in cazul cearcanelor si umflaturilor de sub ochi. Accelereaza circulatia sanguina din jurul ochilor si revitalizeaza pielea. Aplica cateva picaturi de ulei de migdale seara, inainte de culcare, si maseaza usor.

Uleiul de migdale pentru masaj Kräuter® este un tratament pentru pielea uscata, atenueaza senzatia de mancarime, eruptiile cutanate, iritatiile si arsurile. Hraneste intens pielea, lasand-o moale si neteda.

Ulei de migdale pentru masaj Kräuter® este 100% pur, special creat inodor (fara miros), pentru a fi aromat cu uleiul esential preferat din cele 5 uleiuri esentiale de la Kräuter®. Masajul completeaza procesul de aromaterapie, cu scopul de a relaxa musculatura prin masarea zonelor tensionate sau congestionate.

Produs VEGAN. Fara ingrediente de origine animala. NU este testat pe animale.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *