De ce sa alegi o pudra pentru ten BIO

Toate ne dorim un machiaj impecabil, uniform si care sa ne puna cele mai bune trasaturi in evidenta. Fie ca alegi un look de seara sau unul de zi, mai natural, ai nevoie sa aplici 1-2 straturi de pudra care sa iti fixeze machiajul. Pentru ca vrei sa ii oferi tenului tau cea mai buna ingrijire, alege o pudra compacta realizata din ingrediente naturale, blande cu tenul.

De ce sa alegi o pudra compacta BIO?

Este o alternativa sanatoasa si naturala la produsele cosmetice ce contin ingredientele daunatoare tenului, ca parabeni, parfum si nu numai. In timp, acestea duc la imbatranirea prematura si la uscarea tenului, aparitia ridurilor, chiar si a unor reactii alergice cutanate ca eczeme, iritatii sau acnee.

De aceea, este indicat sa optezi pentru o pudra compacta certificata BIO, care pe langa faptul ca iti protejeaza tenul de semnele imbatranirii premature, il hidrateaza si ii ofera machiajului tau un retus final, fara defecte si o rezistenta mai mare.

Pudra compacta Biotissima®

Este alegerea perfecta pentru un ten sanatos si frumos. Contine ingrediente special alese pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna ingrijire. Ofera un aspect mat machiajului, minimizeaza aspectul porilor si poate fi aplicata peste fondul de ten sau direct pe piele, pentru un look natural.

Contine:

ULEI DE CAISA ORGANIC, foarte bogat in acizi grasi nesaturati si in vitaminele A si E. Proprietatile sale sunt multiple: hraneste si hidrateaza pielea in profunzime, are efect antirid, tonic si revitalizant.

ULEI DE ARGAN ORGANIC, cunoscut de secole pentru virtutile sale cosmetice. Este compus in principal din acizi grasi nesaturati, fiind bogat in steroli. Acesta previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii si ii reface filmul hidrolipidic, care mentine pielea elastica.

Neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza tesutul conjunctiv. De asemenea, este utilizat pentru a trata acneea, iar studiile stiintifice arata ca uleiul de argan revitalizeaza pielea si o intinereste.

ULEI ORGANIC DE PORUMB, hidrateaza pielea, are efect emolient si contine o cantitate semnificativa de vitamina E numita si ,,vitamina tineretii”. Are efect antioxidant asupra pielii, pe care o inmoaie, catifeleaza si hraneste cu un cocktail de vitamine si minerale.

TOCOPHEROL, cunoscut si sub numele de vitamina E, este unul dintre cei mai importanti antioxidanti. Neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza tenul de imbatranirea prematura.

Cum aplici corect pudra

Atunci cand este aplicata incorect, pudra iti poate scoate in evidenta liniile fine, ridurile sau zonele in care tenul este mai uscat. In primul rand, hidrateaza-ti tenul prin aplicarea unei creme sau a unui ser. Aplica (sau nu) fondul de ten, corectorul si fardul de obraz.

Alege nuanta potrivita! Pudra nu trebuie sa iti schimbe culoarea tenului, ci sa fie apropiata de nuanta naturala a tenului tau pentru a crea un aspect cat mai natural.

Poti aplica pudra cu o pensula de machiaj sau cu buretelul de blending. Daca alegi pensula, asigura-te ca ai indepartat excesul de pudra de pe peri, apoi o aplici. Incepe cu zona T, apoi continua cu pometii, zona de sub ochi si fruntea.

In timpul zilei, atunci cand vrei sa iti retusezi machiajul, indeparteaza cu un servetel excesul de sebum, apoi reaplica un strat de pudra.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *