Aloe Vera, aliatul pielii fara imperfectiuni

Planta de Aloe Vera contine peste 200 de compusi benefici pentru piele, printre care vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, acizi grasi esentiali, antioxidanti, acid salicilic si flavonoizi. Este de neegalat in tratarea problemelor pielii, de la roseata, acnee, piele uscata, pana la psoriazis, arsuri solare sau eczeme. Daca inca nu folosesti Aloe Vera pentru ten si piele, te sfatuiesc sa incepi cat mai repede!

Aloe Vera este folosita de peste 4000 de ani pentru tratarea diferitelor afectiuni, dar si in mentinerea frumusetii pielii. Este o adevarata planta antiaging – descopera cum o poti folosi pentru o piele mereu tanara, fara imperfectiuni.

Trateaza pielea uscata si crapata

Aloe Vera se absoarbe foarte repede in piele, pe care o hidrateaza in profunzime. Continutul bogat in vitamine, minerale si antioxidanti ii asigura pielii toti nutrientii de care are nevoie si o regenereaza la nivel celular. Astfel, vei scapa de zonele uscate sau crapate, atat cele de pe ten, cat si cele de pe restul corpului.

Este recomandata pentru orice tip de ten, inclusiv cel sensibil. In cazul barbatilor, poate fi folosita in loc de lotiune dupa barbierit, mai ales ca Aloe Vera ajuta la vindecarea micilor taieturi ce pot aparea in urma rasului.

Are efect anti-imbatranire

Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen scade, iar pielea isi pierde din elasticitate. Apar ridurile, liniile fine si aspectul de piele terna, lipsita de stralucire. Componentele din Aloe Vera, mai ales vitaminele C, E si betacarotenul (antioxidanti) estompeaza ridurile si cresc elasticitatea pielii, care devine luminoasa si neteda.

Mai mult, actioneaza ca o bariera de protectie impotriva radicalilor liberi si creste fluxul de oxigen de la nivelul celulelor, iar tenul tau va avea un aspect intinerit.

Combate imperfectiunile tenului si acneea

Aloe Vera trateaza roseata cauzata de inflamatie si ajuta la vindecarea mai rapida a acneei datorita capacitatii de a stimula formarea de celule noi, a actiunii antimicrobiene si antiinflamatoare. Alte probleme ale pielii care pot fi ameliorate sau combatute cu ajutorul plantei de Aloe Vera: taieturi, arsuri, cicatrici, eczeme, psoriazis.

Calmeaza arsurile solare

Odata cu venirea sezonului cald, trebuie sa ne protejam de razele UV care contribuie la imbatranirea prematura a pielii. Daca ai fost expusa la soare fara protectie UV, trateaza-ti pielea inrosita (sau chiar arsurile solare) cu Aloe Vera. Are o capacitate crescuta de regenerare a pielii, de hidratare si de calmare, iar vindecarea pielii va fi accelerata.

Reduce aspectul vergeturilor

Vergeturile apar din cauza stilului de viata sedentar, a alimentatiei bogate in grasimi, a consumului insuficient de apa sau a oscilatiilor de greutate. Desi nu exista nicio metoda 100% eficienta pentru tratarea lor, aspectul le poate fi imbunatatit considerabil, pentru ca tu sa te bucuri de o piele frumoasa si sanatoasa.

Aloe Vera actioneaza asupra vergeturilor prin regenerarea tesuturilor, hidratarea pielii in profunzime si stimularea productiei de celule noi.

Alte utilizari ale plantei de Aloe Vera pentru piele: calmeaza roseata si senzatia de mancarime in cazul muscaturilor de insecte, eruptii ale pielii, reactii alergice cutanate, tratamentul vanatailor si arsurilor, vindecarea zgarieturilor.

PRODUS NOU! Gelul de Aloe Vera BIO Kräuter® contine 95% Aloe Vera BIO care hidrateaza, ingrijeste si intensifica procesul natural de regenerare a pielii.
Gelul reda elasticitatea naturala si ofera un efect catifelat, iar formula hipoalergenica, hranitoare, este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila.
Poate fi utilizat pentru ingrijirea corpului dupa expunerea la soare.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *