Tips&tricks – ce sa nu iti lipseasca din geanta de vacanta

E vara, asa ca ne bucuram din plin de soare si bineinteles, de concedii. Indiferent ca iti petreci zilele libere la malul marii, respiri aerul curat de munte, alegi o destinatie exotica sau o vacanta plina de aventuri, exista cateva lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de concediu. Descopera-le mai jos:

Nu uita de crema cu factor de protectie solara

Razele puternice ale soarelui pot afecta frumusetea pielii, pot cauza riduri, pete pigmentare, arsuri solare, iritatii si imbatranirea prematura. Avem nevoie de protectie impotriva razelor UVA si UVB pe tot parcursul anului, dar mai ales in timpul lunilor de vara, atunci cand expunerea la soare este mai indelungata. De aceea, e recomandat sa folosim creme cu SPF minim 25 de fiecare data cand ne expunem la soare.

Aplica lotiunea cu SPF cu 20-30 minute inainte sa iesi din casa, pe toata suprafata corpului (razele soarelui pot patrunde prin tesaturile hainelor), inclusiv pe buze, gat si urechi.

Atunci cand esti la plaja, trebuie sa reaplici crema cu SPF o data la 2-3 ore sau mai des. Daca inoti sau transpiri, trebuie reaplicata imediat dupa ce te usuci cu un prosop. Sunt de ajuns numai 10 minute pentru ca razele ultraviolete sa iti provoace arsuri pe piele.

Emulsia pentru protectie solara cu ulei de argan BIO Kräuter®, SPF 25 are o actiune cu spectru larg deoarece protejeaza impotriva ambelor tipuri de radiatii solare – UVA si UVB. Asigura o bronzare uniforma, previne imbatranirea prematura a pielii si previne arsurile solare. Contine ulei de argan BIO, bogat in acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6 ce ajuta la regenerarea pielii si la intensificarea procesului de bronzare.

Lotiuni calmante pentru pielea expusa la soare

Mai ales daca iti petreci concediul la mare, dar nu numai, trebuie sa ai la indemana o solutie naturala care sa iti calmeze pielea si sa o hidrateze dupa expunerea indelungata la soare. Daca uiti sa reaplici crema cu SPF, te poti alege cu o arsura solara rapid. Pentru ca dureaza pana se trateaza, iti poate strica vacanta.

De aceea, nu uita sa pui in bagaj Gelul pentru calmarea iritatiilor cu menta BIO Kräuter®: revigoreaza, relaxeaza si calmeaza pielea inrosita, arsa de soare, precum si pielea care prezinta iritatii rezultate in urma intepaturilor de insecte, plante iritante si mici zgarieturi. Produsul este excelent pentru racorirea si protejarea pielii dupa expunerea la soare!

Picioare odihnite pentru zile fericite!

Daca faci parte din categoria celor carora le place sa exploreze la pas orasul pe care il viziteaza sau planifici un concediu pe varf de munte, trebuie sa ai picioarele odihnite – fara crampe, senzatia de greutate sau picioare umflate si dureroase.

Komfort Roll cu plante BIO de la Krauter iti ajuta picioarele sa se simta confortabil, amelioreaza crampele musculare si simptomele artritei, alunga senzatia de oboseala si umflaturile, revitalizeaza si stimuleaza circulatia sangelui, inmoaie si hidrateaza pielea in profunzime, repara crapaturile si pielea uscata.

Complexul inedit de plante BIO precum aloe vera, masline, rozmarin, lavanda, unt de shea si grau, Komfort Roll-ul actioneaza rapid si in profunzime pentru a-ti oferi o piele tonifiata si picioare usoare. Aplica-l in orice zona intre glezna si coapsa, maseaza usor si bucura-te de senzatia de relaxare!

Combate durerile cat ai zice V-A-C-A-N-T-A

O durere de cap, de spate ori una la nivelul incheieturilor sau muschilor poate aparea in cele mai nepotrivite momente. Ca sa o combati eficient si rapid, foloseste Magic Roll cu plante BIO Kräuter®, extrem de usor de folosit si de transportat in geanta.

Calmeaza rapid durerile din diverse zone, precum zona cervicala, a gatului, incheieturilor, bratelor, genunchilor, gleznelor sau muschilor, precum si iritatiile pielii, chiar si cele provocate de muscaturi de insecte. Dupa masarea usoara a zonei veti simti o senzatie de racorire si confort.

Plantele continute, printre care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montana, menta si musetel sunt binecunoscute pentru rolul important in diminuarea unui spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare si pentru proprietatile antiinflamatoare.

Uita de intepaturile de insecte!

Tantarii, gandacii, paianjenii, furnicile, viespile, acarienii si alte insecte te pot musca si provoca mancarimi, iritatii, uneori si reactii alergice. Daca vrei sa previi intepaturile insectelor sau sa le calmezi pe cele existente, nu uita sa iei cu tine in concediu Kräuter® Protekt Spray cu plante BIO.

Are la baza o combinatie de plante BIO precum aloe vera, masline, lavanda si citronela. Se absoarbe repede si lasa pielea foarte fina, avand un miros foarte placut. Potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor! Are efect antibacterian, dezinfectant si calmant asupra pielii.

Vacanta placuta!

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *