Cum tratam intepaturile si muscaturile de insecte

Vara, intepaturile de insecte ne dau batai de cap. Un singur tantar ne poate strica buna dispozitie intr-o seara linistita, „inamicii” din iarba ne pot lasa cu semne pe piele dupa un picnic, iar o muscatura de albina sau un de paianjen ne poate face sa spunem „Adio” fustelor si rochiilor si „Bun venit” pantalonilor. Daca vrei sa tratezi cat mai repede intepaturile si muscaturile de insecte, iti propunem 3 remedii naturale care te ajuta sa combati mancarimile si sa iti regenerezi pielea.

Aloe Vera 

Aloe Vera este cea mai renumita planta folosita pentru ingrijirea pielii. Contine mai bine de 200 de compusi, printre care vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, polizaharide, acizi grasi, acid salicilic, antioxidanti si flavonoizi, toti nutrientii importanti de care pielea noastra are nevoie.

Pentru calmarea iritatiilor provocate de intepaturile de insecte, poti folosi Life Impulse® Gel Aloe Vera Pulp (pe care il poti aplica direct pe portiunea de piele afectata) sau Gelul de Aloe Vera BIO Kräuter® (are o formula hipoalergenica, contine 95% Aloe Vera BIO care hidrateaza, ingrijeste si intensifica procesul natural de regenerare a pielii). 

Menta

Extractul de menta are efecte calmante, antibacteriene si antiseptice. Combate cu succes mancarimea provocata de muscaturile de insecte.

Gelul pentru calmarea iritatiilor cu menta BIO Kräuter® revigoreaza, relaxeaza si calmeaza pielea care prezinta iritatii rezultate in urma intepaturilor de insecte, plante iritante si mici zgarieturi. Menta BIO din componenta produsului tonifica musculatura, stimuleaza circulatia sanguina periferica si are proprietati astringente.

Untul de shea

Cu un continut bogat de acid palmitic, acid stearic, acid linoleic, acid oleic si acid arachidonic, untul de shea este cunoscut in intreaga lume ca fiind o minune a naturii ce actioneaza impotriva imbatranirii pielii. Untul de shea, comparativ cu alte unguente naturale similare, prezinta o compozitie cu un grad ridicat de vindecare, o minune in cazul pielii iritate, fiind bogat in vitaminele A, D si E.

Untul de Shea Kräuter® pentru stimularea regenerarii tesuturilor calmeaza iritatiile si roseata imediat dupa aplicare, fiind recomandat si pentru vindecarea intepaturilor de insecte.

Iti recomandam:

Kräuter® Protekt Spray cu plante BIO, potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pielea sensibila a copiilor! Uleiul de masline are efect calmant asupra pielii iritate, hidrateaza si lasa un miros fin, placut care nu atrage insectele.

Uleiul de citronella, datorita esentei puternice, nu permite apropierea insectelor de piele. Are efect antibacterian, dezinfectant si calmant asupra pielii. Daca uiti sa il folosesti initial, te ajuta si ulterior, la calmarea pielii dupa intepaturile insectelor.

Articol scris de,

Daniela Marc – Specialist Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *