Usturoiul, remediu naturist impotriva caderii parului

Daca inca nu ai auzit de samponul cu usturoi, este timpul sa il incerci cat mai curand. Usturoiul este recunoscut de mii de ani pentru stoparea caderii parului, stimularea cresterii firelor de par si regenerarea lor. Este un adevarat elixir pentru frumusetea podoabei capilare. Iar daca cumva te intrebi, iti spunem de pe acum: samponul cu usturoi are un miros delicat si parfumat de plante si esente naturale.

Usturoiul (allium sativum) contine o multime de nutrienti care il fac un remediu natural eficient in combaterea problemelor parului si scalpului. Este bogat in vitaminele A, C, B1, B2, B6, sulf (mineral cu un rol esential in cresterea firelor de par si in dezvoltarea keratinei, o proteina ce intareste firul de par si il protejeaza de agresiunile din mediu), potasiu, fosfor, calciu, germaniu, siliciu si seleniu (imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului).

Beneficiile usturoiului pentru par si scalp:

  • purifica scalpul
  • are proprietati antibacteriene si antifungice
  • combate matreata si mancarimile scalpului
  • intareste radacinile firelor de par
  • previne si stopeaza caderea parului
  • regenereaza parul degradat si ii reda vitalitatea

Poti aplica masti cu usturoi pisat in combinatie cu miere, ulei de masline, ulei de cocos sau ca atare.

Samponul regenerant cu PHYTELENE COMPLEX cu usturoi si plante BIO Kräuter® are la baza usturoi, extracte de urzica BIO si menta BIO, urzica alba, nasturel, iedera, rozmarin, musetel, brusture, pin si arnica.

PHYTELENE COMPLEX este un amestec de plante care au fost selectate pentru activitatile lor sinergice si complementare in ceea ce priveste reglarea glandelor sebacee, purificarea, decongestionarea si activarea microcirculatiei scalpului.

Acum 5000 de ani, usturoiul era considerat un elixir pentru un par frumos, plin de stralucire. Alicina si sulful sunt ingredientele magice din usturoi care ajuta la reducerea caderii parului si la cresterea lui prin stimularea procesului de regenerare de noi foliculi pilosi.

Ingredientele actioneaza sinergic si complementar asupra glandelor seboreice, stimuland radacinile parului si oprind caderea lui excesiva. Regenereaza firul de par si ii imbunatateste textura, are un parfum delicat si un pH neutru. Ideal pentru uzul zilnic.

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *