Semne ca ai nevoie de o detoxifiere

Incepe acum o cura de detoxifiere si scapa de oboseala, stres si kilogramele in plus – fa-ti chiar acum planul pentru o cura completa de detox, pornind de la o alimentatie corespunzatoare, hidratare suficienta si miscare fizica. Toxinele se acumuleaza din trei surse – alimentatie, produsele de ingrijire personala (deodorante, lotiuni, make-up) si poluarea din mediul inconjurator.

Semne ca organismul tau este incarcat cu toxine? 

Te simti obosita tot timpul. Corpul consuma o cantitate mare de energie in procesul de eliminare a toxinelor, de aceea te simti tot timpul lipsita de energie.

Nu reusesti sa slabesti. Daca ai o alimentatie corespunzatoare si faci miscare in fiecare zi, insa fara rezultate, problema poate fi acumularea de toxine. Multe toxine sunt lipofile, adica sunt depozitate in grasimea corporala, de aceea este atat de greu sa slabesti.  

Respiratia urat mirositoare (halena). In ciuda unei igiene orale corecte si complete, te poti confrunta cu respiratia urat mirositoare. Desi are si alte cauze, ca existenta parazitilor intestinali sau problemele stomatologice, toxinele din organism pot fi una dintre cauze. Mai exact, halena este cauzata de activitatea ficatului tau care incearca sa scape de toxine.

Probleme de tranzit intestinal (constipatie, balonare, gaze). Ajuta-ti sistemul digestiv si renunta la alimentele pline de chimicale, pesticide si conservanti  artificiali. Pentru a combate problemele digestive, trebuie sa ai o alimentatie bogata in fibre. Ele actioneaza ca un burete la nivelul intestinelor, care absoarbe toxinele si le elimina la sfarsitul procesului digestiv.  

Afectiuni ale pielii. Te confrunti cu acnee, eczeme, psoriazis sau iritatii? De asemenea, si aspectul tern si imbatranit al tenului pot fi un semnal de alarma. Problema poate aparea si din cauza toxinelor din organism acumulate din dieta sau din produsele de ingrijre a pielii. 

Alte simptome sunt: imunitatea scazuta, schimbarile bruste de dispozitie, dureri musculare sau ale articulatiilor, migrene, insomnie, miros corporal neplacut.

Ce poti face ca sa sa iti detoxifiezi organismul

In primul rand, trebuie sa elimini din dieta alimentele procesate, semi-preparate si de tip fast food, lactatele, zaharurile, bauturile carbogazoase, cafeaua si alcoolul. Inlocuieste o masa principala cu un smoothie verde, bogat in clorofila, vitamine si minerale.

Vegan – Green Smoothie Meal Balance® – Vitaminizare este o combinatie UNICA 100% naturala, din spanac BIO, moringa, urzica, orz verde si spirulina, cu un excelent efect detoxifiant.

Renunta la alimente de origine animala, fast-food, dulciuri, sucuri acidulate si alcool. Fa miscare cel putin 30 de minute pe zi. Consuma probiotice zilnic – poti incerca ceai kombucha, kefir, iaurt grecesc, supa miso si altele. Atunci cand iti periezi dintii, acorda atentie si limbii. De obicei, pe limba si interiorul obrajilor se afla multe bacterii.

Pielea este cel mai mare organ al corpului, asa ca trebuie sa ii acorzi atentia necesara. Renunta la produsele de ingrijire ce contin substante toxice precum parabeni, sulfiti sau arome.

Prin transpiratie, elimini rapid toxinele si iti drenezi sistemul limfatic. Baile cu efect de detoxifiere functioneaza pe acelasi sistem, ajutandu-te sa elimini toxinele din interior prin porii din piele. Adauga in apa de baie saruri epsom, carbune activ sau bicarbonat de sodiu, in combinatie cu ulei esential de menta, lamaie sau gardenie.

Descopera AICI cum sa faci o detoxifiere completa din interior spre exterior.

Articol scris de,
Valentina Ciobanu
Brand & Marketing Manager

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *