Noua tehnica revolutionara anti-aging pentru ten

Simti ca tenul tau are nevoie de o ingrijire suplimentara care sa il faca sa radieze de frumusete? Respecti cei 3 pasi esentiali pentru un ten sanatos (demachiere, exfoliere, hidratare), dar iti doresti rezultate mai spectaculoase?

Odata cu inaintarea in varsta, celulele pielii se divid mai lent, iar stratul intern, denumit derm, incepe sa se subtieze. Reteaua de elastina si fibrele de colagen devin mai slabe, iar pielea isi pierde elasticitatea si hidratarea.

Iti propunem cateva tratamente revolutionare pentru un ten tanar, fara riduri si cu un efect natural de lifting, obtinut prin metode non-chirurgicale.

Hidratare cu retinol si uleiuri nutritive

Sunt doua substante care nu trebuie sa lipseasca din ingrijirea zilnica a tenului. Vitamina A sau retinol este una dintre cele mai benefice vitamine pentru ten cu efect de fermitate si antirid.

Este un antioxidant puternic, lupta impotriva imbatranirii premature, combate problemele tenului uscat sau acneic. Hidrateaza in profunzime, stimuleaza regenerarea celulelor si imbunatateste elasticitatea pielii.

Uleiul de migdale dulci este extrem de nutritiv pentru ten. Contine acizi grasi esentiali,  vitamine, proteine si minerale (calciu, magneziu, fier, zinc) si este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Stimuleaza regenerarea celulara, curata porii, hidrateaza pielea in profunzime si o hraneste cu nutrienti care reduc liniile fine si ridurile, prevenind astfel imbatranirea prematura a tenului.

Uleiul de jojoba este denumit si „aurul cosmetic” datorita beneficiilor extraordinare pe care le are asupra sanatatii pielii. Uleiul de jojoba este singurul ulei natural cu o consistenta asemanatoare cu sebumul produs de organismul pentru protejarea si elasticizarea pielii.

Hidrateaza pielea, este potrivit pentru tenul gras, poate fi folosit ca adjuvant in tratarea acneei, regleaza productia de sebum, trateaza cu succes buzele uscate, creeaza un strat protector pe ten, pe care il apara de actiunea radicalilor liberi. In industria cosmetica, este folosit ca inlocuitor al extractelor din grasime animala.

Uleiul de masline poate face miracole pentru tenul tau. Este bogat in vitamine, minerale,acizi grasi esentiali si antioxidanti, care curata pielea in profunzime, elimina impuritatile si lasa tenul stralucitor.

Este unul dintre cele mai eficiente ingrediente folosite in cosmeticele anti-aging. Previne imbatranirea pielii, o protejeaza de agresiunile din mediu si are un efect delicat de exfoliere. Actioneaza direct asupra ridurilor de expresie din jurul ochilor, gurii si fruntii si le diminueaza aspectul.

LIFE CARE® A GASIT FORMULA CASTIGATOARE PENTRU O GAMA ANTI-AGING DE SUCCES: RENNESENCE BIOTISSIMA®, 3 produse revolutionare cu EFECTE VIZIBILE IMEDIATE!

Rennesence Magnetic Mask, Biotissima® actioneaza la nivel celular, avand o formula speciala bazata pe particule de fier. Este imbogatita cu retinol (vitamina A), care mentine pielea sanatoasa si joaca un rol important in regenerarea celulelor.

Ingredientul inovator Matrixyl® netezeste ridurile, imbunatateste tonusul si elasticitatea pielii. Datorita uleiurilor nutritive ca uleiul de jojoba, uleiul de migdale dulci si uleiul de masline, pielea ramane radianta, hidratata si protejata pentru mai multe ore.

Modul revolutionar de indepartare a mastii cu ajutorul magnetului activeaza microcirculatia de la nivelul pielii pentru ca tu sa obtii un ten energizat si sanatos.

Inlocuieste eventualele interventii de lifting cu metode naturale si non-chirurgicale

Pe masura ce inaintezi in varsta, pielea din jurul ochilor devine din ce in ce mai subtire, fapt ce favorizeaza aparitia inesteticelor riduri. Desi cauzele care duc la aparitia ridurilor sunt multiple, rezultatul este acelasi: pierderea colagenului care are rolul de a mentine pielea ferma.

Obtine un efect instant de reintinerire cu Rennesence Lifting Serum, Biotissima®. Contine 40% ingrediente active diferite, care actioneaza sinergic pentru a netezi ridurile din zona ochilor, conferind un efect de lifting tenului. Ingredientele active componente actioneaza impreuna pentru a oferi un efect de lifting care dureaza pana la 8 ore de la utilizare.

Ridurile devin o amintire cu ajutorul Acidului Hialuronic

Acidul Hialuronic este indicat persoanelor cu ten obosit, cu aspect tern, care prezinta riduri fine si de expresie, dar si celor cu ten acneic, care au nevoie de regenerare celulara, uniformizarea aspectului pielii si hidratare in profunzime. Are efect antirid, antioxidant, asigura umplerea si diminuarea ridurilor si previne efectele imbatranirii premature.

Acidul Hialuronic retine cantitati mari de apa, de 100 de ori volumul propriu, si creste nivelul de hidratare, de aceea este considerat un ingredient premium pentru ingrijirea tenului. In plus, stimuleaza productia de colagen si elastina si confera luminozitate pielii, care are un aspect tanar, odihnit si sanatos.

Rennesence Wrinkle Filler, Biotissima® este un produs revolutionar care reduce aspectul ridurilor prin umplerea si netezirea acestora. Actioneaza „pe loc” si scade semnificativ aspectul ridurilor timp de pana la 8 ore.

Are o textura usoara si matasoasa si un mod de aplicare precis. Contine substante active puternice, precum Matrixyl 3000® (o peptida cu efect antirid, care inverseaza semnele de imbatranire a tenului), Acid Hialuronic si vitamina A (retinol), ce ingrijesc si hranesc pielea pe termen lung, mentinand-o sanatoasa si protejata.

Pachetul TRIO Rennesence Biotissima® iti aduce cele 3 produse revolutionare la un pret SPECIAL.

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *