3 lucruri de neratat la sfarsit de vara

Vara este pe sfarsite, asa ca trebuie sa profitam din plin de ultimele zile de august. Chiar daca sezonul distractiei, concediilor si relaxarii se incheie, asta nu inseamna ca nu mai avem timp sa ne bucuram de el. Iata ce activitati iti propunem la sfarsit de vara:

  1. Petrece cat mai mult timp in aer liber

Mergi la o plimbare in parc: cum iti suna un picnic la umbra unui copac si atingerea blanda a ierbii proaspete? Sau poate o plimbare la caderea noptii langa lac. Oricare ar fi preferintele tale, acum este momentul sa iesi din rutina. Poti chiar sa iei pranzul in parc sau la o terasa.

Deconectarea de la rutina zilnica si stresul care ne afecteaza din ce in ce mai des iti ofera un moment de liniste in care organismul tau se poate reface atat fizic, cat si psihic. Asa ca, profita de vremea frumoasa si lasa natura sa te faca mai fericit(a).

Chiar si numai 20 de minute petrecute in natura functioneaza ca un tonic natural energizant care te revitalizeaza. In plus, iti vei lua doza zilnica necesara de vitamina D, care se obtine prin expunerea directa la razele soarelui.

2. Organizeaza un city break

Vara e despre creat amintiri, esti de acord? Iar printre cele mai frumoase momente se numara cele pe care ti le faci in vacante, atunci cand descoperi locuri si oameni noi. De aceea, iti propunem sa organizezi o mini-vacanta la sfarsit de vara si sa iti faci amintiri cat pentru un an intreg.

Idei de escapade: mergi un weekend in natura cu cortul sau la o cabana, ofera-ti cateva zile de relaxare la mare, viziteaza un oras nou.

3. Acorda mai mult timp lucrurilor care iti fac placere

Picnicuri in aer liber, o carte citita pe plaja.. sunt doar unele dintre motivele care fac vara mai frumoasa. Si pentru ca in sezonul cald simtim cu alta energie tot ce se intampla in jurul nostru, iti propunem sa profiti cat mai mult timp de vremea frumoasa.

Ce mai poti face?
  • imortalizeaza frumsuetea naturii prin fotografii
  • consuma cat mai multe fructe de sezon (pepene rosu, capsuni, zmeura..)
  • fa o drumetie pe munte
  • participa la un maraton de filme in aer liber.

Tu cum petreci ultimele zile de vara?

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *