Decembrie de poveste pentru un sfarsit de an implinit

Decembrie de poveste a sosit! Gata sau nu, sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, asa ca este momentul perfect sa ne oprim pentru o secunda si sa ne gandim ce inseamna aceasta luna pentru noi.

Asa ca, inainte de a se termina anul, iti propunem cateva activitati distractive (si recomandari productive) pe care sa le faci in decembrie singura sau alaturi de cei apropiati.

Doneaza hainele pe care nu le mai folosesti

Fa curatenie in dulap si alege paltoane, jachete, veste, pulovere si incaltaminte de iarna pe care le puteti dona cu usurinta. Iarna este un moment deosebit de important pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi din comunitatea ta, care au mare nevoie de haine calduroase.

Doneaza jucariile vechi ale copiilor

Jucariile sunt un alt lucru pe care il poti dona in timpul sarbatorilor. Gandeste-te la toate camioanele, plusurile, papusile si restul jucariilor pe care copiii tai nu le mai folosesc. Exista cineva care le-ar aprecia cu adevarat, asa ca fa-le un cadou neasteptat.

Decembrie de poveste cu voluntariat

Aduna un grup de prieteni sau membri ai familiei si petreceti cateva ore intr-un weekend din decembrie servind mese la cantinele pentru oameni nevoiasi, organizand donatii sau ajutand o organizatie caritabila locala.

Gandeste-te la rezolutiile de anul trecut

Inainte de a incheia anul, arunca o privire asupra obiectivelor, rezolutiilor sau intentiilor pe care le-ai facut in decembrie (sau ianuarie) anul trecut. Exista ceva ce nu ai reusit sa implinesti? Mai este timp pana se incheie anul. Si nu uita sa iti multumesti pentru tot ce ai obtinut pana acum.

Creeaza decoratiuni de Craciun

Petrece o dupa-amiaza placuta alaturi de familie sau prieteni, urmareste filme de Craciun, bea o ciocolata calda si creeaza-ti propriile decoratiuni cu care sa iti impodobesti casa de sarbatoare sau pe care sa le oferi cadou.

Mergi la colindat

Colindele sunt o modalitate atat de speciala de a intra intr-o dispozitie vesela. Canta alaturi de cei dragi, acasa, sau alatura-te colindatorilor locali pentru a raspandi veselia in cartierul tau.

Decoreaza o casuta din turta dulce

Crearea si decorararea casutelor din turta dulce sunt una dintre activitatile preferate de intreaga familie de Craciun. Daca nu ai facut-o pana acum, e timpul sa o faci. Vei vedea cata bucurie iti va aduce.

Mergi la patinoar

Profita de iarna si de zapada si distreaza-te la patinoar si nu numai. Incearca sporturile de iarna, care te scot din rutina si iti imbunatatesc conditia fizica si starea de spirit.

Tu ce faci pentru un decembrie de poveste?

Articol scris de,
Andreea Corneanu – Junior Content Marketing

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *