Obtine bronzul perfect, uniform si sanatos

Obtine bronzul perfect

Obtine bronzul perfect! Tie cum iti place sa te relaxezi vara? Daca atunci cand inchizi ochii, te vezi pe malul marii, pasind pe nisipul fin si bucurandu-te de razele arzatoare ale soarelui si de briza racoritoare, inseamna ca simti deja efectul magic al verii.

Obtine bronzul perfect care sa reziste toata vara

Soarele este esential pentru sanatatea organismului. Este adevarat – soarele iti aduce fericire: dupa numai cateva zeci de minute la plaja, creierul tau secreta serotonina, care iti aduce acea senzatie de bine pe care o adori.

Nivelul de melantonina, hormonul implicat in mentinerea unui ritm somn/veghe normal, se echilibreaza.

In plus, expunerea la soare stimuleaza absorbtia in piele a vitaminei D, cea care participa la sanatatea oaselor si la buna functionare a metabolismului.

shutterstock_169055852

Insa, pentru a te bucura de beneficiile bronzului, ai nevoie de protectia solara care sa tina radiatiile UV departe de tine. Astfel, eviti ca ele sa te afecteze. Fie pe termen scurt, prin iritatii imediate sau arsuri, dar mai ales pe termen lung, pentru ca au fost asociate cu aparitia anumitor boli de piele.

In plus, daca ai pielea sensibila, este cu atat mai important sa alegi acele solutii care te ajuta sa te bronzezi treptat si uniform. In plus, iti protejeaza pielea de orice disconfort pe care l-ar putea resimti in timpul sau dupa expunerea la soare.

Pentru a conta pe cea mai buna protectie pentru sanatatea pielii tale pe timp de vara, alege produse cu ingrediente naturale. Originar din Maroc, uleiul de argan are proprietati antiinflamatoare si puternic hidratante, fiiind un balsam minunat pentru piele.

Citeste mai multe despre beneficiile uleiului de argan pentru piele AICI.

Este bogat in acizi grasi esentiali (omega-3 si omega-6), care ajuta la regenerarea pielii si la intensificarea procesului de bronzare.

Uleiul pretios de argan previne imbatranirea precoce cauzata de agresiunile mediului exterior: frig, poluare, radiatii ultraviolete. Este foarte bogat in vitamina E si in steroli care ii confera excelente proprietati antioxidante.

Iata ce iti recomandam:

Ti-ai facut deja planuri de vacanta sub soare? Nu pleca de acasa fara Emulsia pentru protectie solara cu ulei de argan BIO de la Krauter! Cu factor de protectie 25, emulsia te apara de efectele negative ale radiatiilor chiar si in cele mai calduroase zile.

Si, desigur, iti ofera bronzul aramiu si uniform pe care ti-l doresti! Produsul este imbogatit cu ulei de argan BIO si este rezistent la apa.

Sa nu uitam si de pielea sensibila a copiilor, care au nevoie de o protectie sporita. Emulsia pentru protectie solara cu ulei de argan BIO Kräuter® pentru copii cu SPF 50, special creata pentru ingrijirea pielii sensibila copiilor.

Emulsiile protectoare mentin pielea hidratata si catifelata, nu contin parabeni sau parafine si previn imbatranirea prematura a pielii.

Alege protectia solara potrivita si bucura-te de un bronz uniform si sanatos!

Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *