Magic Roll, un singur produs, o multime de avantaje

Concept unic antidurere, cu o compozitie exclusiva din plante bio Kräuter, produsul Magic Roll este un produs ce iti face viata mai placuta la orice utilizare!

Avand in compozitie plante precum rozmarin, arnica montana, menta, musetel, acest produs in format roll on este ideal pentru ingrijirea personala!

Rozmarinul, cu efectele sale excelente, a atras atentia oamenilor inca din timpurile mai vechi. Aceasta planta balsamica, ce are in compozitie ulei esential, are o importanta actiune antibacteriana si antiseptica, ca urmare se dovedeste a fi perfecta pentru a reduce neplacerea muscaturilor sau intepaturilor de insecte.

Este, de asemenea, ideala in caz de raceala, tuse, febra si datorita actiunii sale energizante asupra corpului si psihicului, este recomandata in caz de epuizare psiho-fizica, oboseala sau depresie.

Florile de musetel, datorita efectului sedativ si prezentei de flavonoide phyto complexe (eupatuletin, quercimetrina), dau produsului proprietati antispastice, ceea ce il fac perfect pentru relaxarea musculaturii, calmarea iritatiilor pielii si durerilor menstruale.

Printr-o senzatie placuta de relaxare si un efect calmant asupra nervozitatii si anxietatii, fac ca produsul  Magic roll sa fie excelent si in caz de tensiune nervoasa si stres.

Arnica montana, ce are in compozitie flavonoide (betuletol, eupafolin), lactone sesquiterpene, carotenoide, elenalina, ulei esential, scopoletin, timol si cumarine, se dovedeste a fi o planta cu proprietati antiinflamatoare si antireumatice, deci este excelenta pentru combaterea durerilor musculare sau articulare si poate fi folosita in caz de edem post-traumatic, vanatai si reumatism.

Menta are multiple proprietati si, de asemenea, beneficii. Prin actiunea sa anestezica actioneaza asupra membranelor mucoase si a pielii si provoaca, printr-o vasoconstrictie initiala urmata de o vasodilatatie, o actiune anestezica locala.

Prin actiunea sa, dupa ce este aplicata pe frunte si tample, devine un remediu important impotriva durerilor de cap si a migrenelor, deci reduce simptomele migrenei precum varsaturile și intoleranta la lumina si zgomot.

Prin actiunea decongestionanta si balsamica, menta are actiune racoritoare si fluidificanta asupra secretiilor sistemului respirator, deci ajuta la tratarea racelilor, febrei si tusei. In final, actiunea antiseptica a mentei, datorita continutului de polifenoli, are puternice proprietati antiparazitare si germicide.

Rolul plantelor continute, importante atat in medicina actuala dar si in medicina din trecut, se combina impreuna intr-un singur produsMagic Roll! Magic Roll cu plante BIO este un roll on extrem de usor de utilizat ce ofera o multime de beneficii.

Magic Roll, cu plante BIO, Life Care® – produsul ce nu poate lipsi din viata TA!

Articol scris de Iacob Liliana Mihaela,

Naturopat in curs de licentiere si reflexoterapeut.

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *