Puterea Ursului, remediul natural pentru durerile reumatice

Durerile articulare, reumatice sau musculare iti afecteaza stilul de viata? 1 din 5 adulti sufera dureri de spate, iar acest numar creste odata cu inaintarea in varsta in ceea ce priveste durerile articulare. Articulatiile se pot inflama, devin sensibile, iar atunci cand te misti apare durerea.

Durerile reumatice pot debuta intr-o singura parte a corpului sau in mai multe (umar, incheieturi, genunchi etc.). Ele apar ca urmare a deteriorarii cartilajului articular. Combate durerea cu ajutoare naturale!

puterea ursului

Iata ce spune specialistul nostru, Stefana Bosnea, Terapeut biofeedback, despre actiunea plantelor din compozitia produsului Puterea Ursului.

Recunoscut si apreciat de catre consumatorii Life Care, gelul antireumatic Puterea ursului, contine ingrediente din plante, ce provin din medii controlate biologic, care au efect de calmare rapida a durerii in cazul durerilor reumatice, a durerilor musculare sau articulare.

Iata cum actioneaza acestea:

– extract de menta (Mentha Piperita Leaf Extract) are rol de parfumare si nu numai. Studii efectuate in 2006/2007 de de Universitatea Bharathidasan Tiruchirappalli-India pun in evidenta activitatea antimicrobiana, antivirala si antifungica a extractului de menta. Contrairitant si analgezic reduce durerea si creste fluxul sanguin catre zona afectata.

– extract de frunza de vita de vie (Vitis Vinifera Leaf Extract) contine compusi fenolici ce au proprietati antioxidante semnificative, analgezice si antipiretice ceea ce il face deosebit de util in boli reumatice.

– extract de eucalipt (Eucalyptus Globulus Leaf Extract) are efect antiinflamator iar prin continutul de lignine (substanta organia complexa care se gaseste un tesuturile plantelor lemnoase) antreneaza substantele in profunzimea tesuturilor intensificind activitatea acestora.

– extract de radacina de ginseng (Panax Ginseng Root Extract) are efect emolient, tonic asupra pielii, ajuta la evitarea efectelor nocive ale factorilor externi asupra pielii.

– extract de castan (Aesculus Hippocastanum Seed Extract)  prin continutul de escina ajuta la intarirea microcirculatiei (vase capilare) si la mentinerea unei circulatii sanguine sanatoase, are efect antiinflamator si antiedematos (reducerea edemului).

– extract de flori de musetel (Chamomilla Recutita Flower Extract) are efect antiinlamator, tonic, emolient, antialergic.

– extract de melisa (Melissa Officinalis Leaf Extract) are efect de linistire dar si de calmare a iritatiilor pielii, antiinflamator, antimicrobian si antifungic.

– extract de coada soricelului (Achillea Millefolium Extract) contine compusi fenolici cu actiune antiinflamatoare a vaselor de sange avand totodata si un efect vasoprotector (actiune asupra celulor musculare netede din compozitia vaselor de sange).

– extract din conurile de hamei (Humulus Lupulus Cone Extract) are efect antimicrobian si antiperspirant.

– extract de radacina de valeriana (Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract) are efect de calmare.

– extract de fenicul (Foeniculum Vulgare Seed Extract) are efect antiinflamator, antioxidant.

Avand in vedere actiunea fiecarui extract din plante bio, specificat in compozitia produsului, putem spune ca, Gelul antireumatic Puterea Ursului este ideal in afectiuni circulatorii, inflamatorii, musculare si articulare, insa cu restrictia aplicarii in doua situatii:

in care se va aplica gelul Gheara Dracului, respectiv in reumatismul acut infectios (vascularizatia este deja accentuata in aceasta situatie)

in aplicarea in zona posterioara a gatului  (zona cefei – nu este indicat, poate modifica brusc fluxul sanguin).

Nu va fi aplicat pe zonele cu leziuni cutanate, colectii purulente, pe mucoase si in zona ochilor.

Gelul antireumatic Puterea Ursului, cu efect de incalzire, se maseaza usor pe zonele cu dureri pana se absoarbe in piele.

Stefana Bosnea,

Terapeut biofeedback

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *