Gel anticelulitic pentru o piele de invidiat

Gel anticelulitic

Produs din gama cosmeticelor naturale destinate ingrijirii corporale, gelul anticelulitic are in compozitia sa ingrediente BIO: cafeina, extract de frunze de menta, extract de rozmarin, iarba de lamaie.

Pe langa acestea contine si diverse substante cu rol de crestere a vascozitatii produsului si de emoliere; nu contine produse de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Iata ce spune specialistul nostru, Stefana Bosnea, Terapeut biofeedback, despre actiunea plantelor din compozitia produsului Gelul anticelulitic, cu menta BIO, Life Care®

Dimethicone si carnitina au rol in calmarea iritatiilor, a rosetii si in imbunatatirea functiei celulare a pielii.

Cafeina, cu efect local privind permeabilitatea cutanata, utila in prevenirea dezvoltarii tesutului adipos si a drenajului limfatic, cu efect antioxidant, ajuta la cresterea efectului benefic privind expunerea la UV. Extractul de frunze de menta ajuta la tonifierea si refacerea elasticitatii pielii, stimuleaza microcirculatia, util in reducerea inflamatiilor si a spasmelor musculare.

Extractul de rozmarin implica mecanisme celulare cu efecte benefice privind raspunsul antioxidant si de detoxifiere celulara. Iarba de lamaie cu rol analgezic, antiimflamator si antimicrobian, ajuta totodata la pastrarea calitatilor produsului impiedicand degradarea acestuia.

Utilizarea produsului: aplicatii locale de doua ori pe zi (dimineata si seara) pe pielea curata (de preferat dupa dus), cu miscari circulare pe zonele de interes, masaj anticelulitic pentru ingrijirea zonei dorite. Se va evita contactul la nivelul ochilor.

Nu va fi utilizat de persoanele cu varsta pana la 3 ani si de gravide. Pentru un rezultat intens si de durata, este necesar cunsumul de apa de minim 2,5-3 litri, un regim alimentar echilibrat si un program de detoxifiere.

Datorita ingredientelor atent selectionate, pe langa reducerea celulitei (celulita fiind considerata o deramatoza multifactoriala, fiind implicate cauze genetice, hormonale si alimentare) gelul anticelulitic cu menta ajuta la obtinerea unei pieli catifelate.

Stefana Bosnea,

Terapeut biofeedback

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *