Sanatatea tractului respirator si noul spray pentru gat Life Care

Sanatatea tractului respirator

Sanatatea tractului respirator influenteaza starea de bine a intregului organism. Sistemul respirator dispune de bariere de protectie care lupta impotriva virusurilor, bacteriilor, prafului si a poluarii din aer.

Atunci cand ne confruntam cu un sistem imunitar scazut diferiti agenti patogeni (virusi, bacterii, raceli) sau substante straine trec de bariera naturala de aparare a organismului. Ei produc dezechilibre in corp, inclusiv la nivelul sistemului respirator.

Inflamatia de la nivelul cavitatii bucale sau faringelui este una deloc placuta si creeaza o senzatie de disconfort in gat. Durerea in gat se agraveaza la inghitire, iar cauzele acesteia pot fi multiple, printre care amintim: infectia virala, gripa sau raceala.

Simptomele gatului iritat se pot manifesta prin:

  • dificultati la inghitire
  • dureri de gat
  • raguseala
  • tuse
  • senzatie de usturime in gat
  • inrosirea si umflarea amigdalelor si a faringelui.

Pentru sanatatea tractului respirator, iti recomandam:

LarynxForte, spray pentru gat, cu galbenele BIO, Life Care® este un produs natural, realizat pe baza de extract de galbenele BIO si uleiuri esentiale. Contribuie la mentinerea sanatatii aparatului respirator si a cavitatii bucale.

Spray-ul are actiune protectoare, calmanta, emolienta si ajuta la atenuarea simptomelor specifice gatului iritat.

Galbenelele BIO, alaturi de uleiurile esentiale de menta, scortisoara, eucalipt si lamaie au efecte exceptionale asupra aparatului respirator si actioneaza rapid asupra locului iritat.

Galbenelele (Calendula officinalis) sunt foarte raspandite in zona mediteraneana a Europei si in partea de Nord-Est a Europei.

Denumite si ”florile de aur”, florile de galbenele au in compozitie numeroase substante active, precum flavonoide, carotenoizi, fitosteroli, taninuri, uleiuri esentiale, care sunt recunoscute pentru numeroasele lor beneficii asupra organismului uman.

LarynxForte, spray pentru gat, cu galbenele BIO, Life Care® contine Galbenele BIO, care, datorita uleiurilor volatile din compozitie:

  • actioneaza eficient in cazul inflamatiilor de la nivelul faringelui si a laringelui
  • calmeaza senzatia de uscaciune
  • reduc senzatia de disconfort la inghitire
  • accelereaza procesul de recuperare.

Uleiul esential de menta

Menta face parte din familia Lamiaceae si are in compozitie L-menthol, o substanta ale carei beneficii principale sunt acelea de a reduce inflamatiile de la nivelului gatului si ale tractului respirator.

Uleiul esential de menta are proprietati antispastice, antibacteriene, decongestionante asupra sinusurilor si cailor respiratorii si este adeseori utilizat ca si adjuvant in tratarea diferitelor afectiuni ale sistemulu respirator.

Scortisoara

Scortisoara aduce numeroase beneficii asupra organismului si este considerata ca fiind unul dintre alimentele cu cel mai mare continut de antioxidanti, care protejeaza corpul de efectele oxidative ale radicalilor liberi.

Scortisoara revigoreaza organismul si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Uleiul esential de eucalipt

Eucaliptul este un arbore exotic ce face parte din familia Myrtaceae si care este recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice antiseptice si antivirale.

Uleiul esential de eucalipt are efect decongestionant asupra sinusurilor si cailor respiratorii. Reprezinta un remediu natural deosebit de util in ameliorarea simptomelor racelii si tusei.

Are efect emolient, calmant si hidratant, usureaza respiratia si este eficient in mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Uleiul esential de lamaie

Are rol terapeutic de purificare, este tonic, vitaminizant, recomandat in caz de tulburari respiratorii, infectii si inflamatii de la nivelului gatului.

Continutul sau ridicat de vitamine contribuie la mentinerea unui sistem imunitar puternic.

LarynxForte, spray pentru gat, cu galbenele BIO este ideal pentru sanatatea tractului respirator. Amelioreaza durerile de gat cauzate de raceala sau de gripa, are efect calmant asupra gatului iritat, are proprietati cicatrizante, regeneratoare.

In plus:

  • contribuie la confortul respirator
  • ajuta la intarirea sistemului imunitar
  • creste rezistenta organismului

Mod de administrare:

Este recomandata administrarea a 1-3 pufuri prin apasarea recipientului, de maxim 3 ori pe zi, in functie de necesitate. Recomandat doar persoanelor incepand cu varsta de 3 ani.

Citeste AICI mai multe despre sanatatea tractului respirator.

Ai grija de sanatatea sistemului tau respirator in mod natural!

Articol scris de

Adriana Petrescu, Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *