Stiai ca…? Mai multe despre vitaminele pentru copii

vitaminele pentru copii

Ajuta-i pe cei mici sa se bucure de viata cu energie si voie buna! Life Impulse® MultiPlusVit KIDS este un PRODUS COMPLEX, creat special pentru dezvoltarea, cresterea armonioasa si sanatatea celor mici.

Life Impulse® MultiPlusVit KIDS este un supliment alimentar creat special pentru cei mici, cu o multime de vitamine si minerale necesare cresterii armonioase, care le sustin sistemul imunitar, buna functionare a sistemului nervos, mentin sanatatea oaselor, a dintilor si ajuta la o dezvoltare arteriala normala.

Nu trebuie sa ii lipseasca copilului tau pentru ca:

• are o formula completa pentru imunitate

• este bogat in calciu si vitamina D3

• NU contine zahar sau gluten.

Suplimentul alimentar MultiPlusVit KIDS are la baza o formula complexa de vitamine (C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12 si D3) si calciu, elemente esentiale pentru buna dezvoltare a organismului copilului.

Vitaminele B, C si E joaca un rol important in metabolismul energetic si functionarea normala a sistemului nervos iar Calciul si vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor.

Recomandari:

• in caz de imunitate slaba

• in caz sensibilitate osoasa

• in caz de lipsa de pofta de mancare

• in caz de lipsa de energie.

Vitamina B1 e implicata in metabolismul glucidelor, mentine functionarea normala a sistemului nervos, a muschilor si a inimii. Carenta de Vitamina B1 genereaza: lipsa poftei de mancare, lipsa concentrarii, memorie slaba, iritabilitate si lipsa de energie.

Vitamina B6 este importanta pentru functia nervoasa si protectia epidermei, parului, unghiilor si a tesutului osos. Lipsa acestei vitamine din organism se manifesta prin crapaturi in jurul gurii, crampe musculare, inflamatie in jurul ochilor sau urinare frecventa.

Calciul cu Vitamina D3 mentine oasele puternice si dintii puternici. Aceasta actioneaza in calitate de cofactor al unor enzime diferite, in coagularea sangelui si in unele sisteme de receptori.

Controleaza, de asemenea, functia celulelor nervoase si musculare. Tulburarile lipsei calciului din organism se manifesta prin fragilitatea oaselor, sensibilitate la stres, alergii, infectii si crampe musculare.

Copiii au nevoie de suport pentru a avea o dezvoltare sanatoasa. Preintampina carentele de vitamine pot sa apara oricand pe parcursul cresterii lor si ofera-le cea mai buna ingrijire!

Articol scris de,
Anca Cepreaga – Junior Marketing

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *