Cum combati celulita cu ajutoare externe

Cum combati celulita

Cum combati celulita si aspectul de coaja de portocala al pielii? Celulita nu este o problema specific feminina, dar este mai des intalnita la femei. Ea este determinata in special de un dezechilibru hormonal, ceea ce explica aparitia ei mai ales in anumite perioade ale vietii: pubertate, sarcina, menopauza si sindrom premenstrual.

Hormonii nu explica in totalitate aparitia celulitei, de vina mai pot fi si factorii ereditari, deficitele de circulatie sangvina, alimentatia dezechilibrata, sedentarismul sau stresul.

Unele studii arata ca celulita se formeaza intr-un al treilea strat al pielii, si anume sub derma si epiderma, in stratul subcutanat care acumuleaza celule de grasime. De aici se formeaza mici celule adipoase care atunci cand cresc in volum ofera acel aspect de coaja de portocala.

Iata cateva informatii interesante despre celulita:

• 75% dintre cazurile de celulita apar din cauza dezechilibrelor hormonale;

• 17% dintre femeile insarcinate sunt afectate de celulita;

• in 12% dintre cazuri, celulita apare la pubertate;

• 27% dintre femei fac celulita la menopauza;

• 63% dintre femei au celulita pe coapse;

Daca te intrebi cum combati celulita mai repede, raspunsul tine de doua aspecte. In primul rand, trebuie sa mananci sanatos, sa bei multa apa si sa faci miscare regulata. Poti citi mai multe despre acest pas esential in combaterea celulitei AICI.

Dar, in acest articol vorbim despre ajutoarele externe care te ajuta sa scapi de celulita si de aspectul de coaja de portocala. Noi iti recomandam masajul cu gelurile noastre anticelulitice.

cum combati celulita

Cum combati celulita cu:

Gelul anticelulitic cu aplicator, cu menta BIO

Este cunoscut pentru efectul termic local care incalzeste tesuturile, stimuleaza micro-circulatia si intareste musculatura. Are un efect intens, imediat, ajuta la reducerea excesului de apa, permite eliminarea toxinelor si garanteaza reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele.

Gelul anticelulitic are o actiune de incalzire locala, cu efect antiseptic si regenerant. Combinatia speciala de cafeina, impreuna cu extractele de menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la regenerarea celulara, diminuand fragilitatea capilara, imbunatatind vizibil textura pielii.

Datorita design-ului de ambalaj cu bile metalice rotative, beneficiezi de un masaj prin presopunctura care activeaza circulatia sanguina si terminatiile nervoase.

Ajuta produsul sa intre mai profund in tesuturile pielii si accelereaza efectul gelului, imbunatatind microcirculatia sanguina, stimuland si relaxand musculatura.

Gelul anticelulitic, cu menta BIO, Life Care®

Are o formula speciala care ajuta la reducerea excesului de apa din tesuturi, astfel reduce vizibil aspectul de coaja de portocala a pielii. Contine menta si rozmarin BIO ce contribuie la regenerarea celulare, astfel imbunatatind textura pielii.

Are un efect intens. Combinatia de activi din compozitie ajuta la reducerea excesului de apa din tesuturi. Permite eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Menta si rozmarinul ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare. 

Gelul anticelulitic sensitive touch, cu menta BIO, Life Care®

Este NOUL gel anticelulitic FARA EFECT TERMIC DE INCALZIRE, ideal pentru pielea sensibila. Recomandat pentru remodelare corporala, reda tineretea si fermitatea pielii.

PIELEA SENSIBILA este mai mult o conditie a pielii decat un tip de piele in sine, intrucat sensibilitate poate avea si o piele normala, uscata sau grasa.

Acest termen este utilizat, in general, pentru a descrie pielea cu toleranta redusa la diversi factori, la aplicarea produselor cosmetice si produse de ingrijire personala, avand reactivitatea crescuta la anumite conditii de mediu. Studiile ne arata ca, aproximativ 50% dintre femei si 40% dintre barbati au pielea sensibila.

Gelurile anticelulitice cu menta si rozmarin BIO sunt SECRETUL care te scapa de celulita!

Articol scris de,
Elena Boeru – Online & Communication Specialist

Share
Pin
Tweet
Comments

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *